Ako imaju C (X800xC; X830xC) na kraju, to su modeli iz 2015. I nemaju HDR.Ok, hvala puno. Samo da vidim ima li kod nas XD, ima X8005 i on je oko 1000. Ovaj XD je vjerovatno još skuplji. Ima i X8309. I on je skuplji. Valjda su X8 modeli ili prošlogodišnji ili nijesu HDR (za razliku od XD).
Samsung televizore, kupuju samo ljudi koji se kockaju..
Cek, ja kad sam birao TV vodio sam se time sta ljudi najvise preporucuju i jelte i kupuju, i skoro svugde je preporuka KS7000 u iznosu od oko 1000eur, mislim ko zeli sve pomalo sa malo kompromisa. Mislim i ja sam setao sa modela na model, od Sony do LG do Samsunga Philipsa i Panasonica i bio sam u teskim dilemama, kad sam povecao budzet gledao sta uzeti, citao rtings, avforums, ma svi preporucuju KS7000/8000 u tom cenovnom rangu, cak je na rtings na prvom mestu kod 49inc modela kao preporuka... ne napadam te ili nesto slicno samo mi nije jasno, jer ipak je Samsung najveci proizvodjac televizora i ima najveci market share...
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung– Judder.
Even high-end models, Samsung TVs aren't great at removing judder (More info on judder).
Their motion interpolation feature is also not as good as some competitors.
– Mediocre build quality.
Samsung TVs, in general, will not have stellar build quality.
A lot of plastic is used, and it isn't unusual for some parts of the TV to come off after some use.
Najbolje je kad pominje sam kvalitet proizvoda, a nema većeg nekvaliteta od modernog Philips-a, tj. ima, to su ovi silni turski brendovi, ali Philipsovi televizori su tu negde. Ajd da predlaže u tom slučaju Sony televizore koji se zaista rade kvalitetno, ali ne, on uvek ubaci i neko smeće od Philipsa u svaku čorbu :d
Ne nego treba uključiti mozak prije pretraživača.Rtings.com je taraba pa treba verovati nekom tamo liku na forumu...
To još uvek nisi pogledao šta piše na rtings.com pa i dalje tvrdoglavo teraš svoje.Ne nego treba uključiti mozak prije pretraživača.
Intrepolacijom se uvijek gubi na kvalitetu.
Pa uzmi Panasonic model DX750 i imaš odličan televizor..Pa ne treba , da brineš, da češ imat kakvih problema.Samsung televizore, kupuju samo ljudi koji se kockaju..
Čiju istinu? I naravno da ne može da se uporedi kad je bolji... osim naravno u slučaju kad cenjeni ocenjivači sa sajta nisu u stanju da pravilno saberu i podele tri broja pa onda napišu pogrešan zaključak - a to je u stvari ona pomenuta istina o tarabi i natpisu...
bez obzira na razne komentare ili bas zbog toga pogledao sam o kakvom tv aparatu se radi. pogledao sam i njega i model 780.
sve sto sam procitao im ide u prilog jedina mana je sto fizicki ne mogu da se vide, mislim prvenstveno na sliku a zatim zvuk i tako ne mogu da ih realno uporedim ni po kom osnovu.
izmedju ostalog vecina komentara i prikaza je na nemackom jeziku sto mi dodatno otezava pracenje. medjutim najtezi deo je onaj subjektivni u vezi boja, crne, kontrasta, osvetljenja...
da li je neko mogao da uporedi i vidi slicnost ili razliku sa sony, samsung, pjilips i lg tv slicnih karakteristika.
i da kad smo vec kod panasonica vidim da je izala i serija za 2017 godinu i da ima nesto drugacije oznake koje su uopste razlike u odnosu na 2016. godinu po modelima.
i za kraj kakvo je misljenje za model Panasonic TX-50EXW784.
unapred hvala na odgovoru!
Samo za tebe.Ovdje si pogledaj kvalitetu Samsunga.I več mrtvi pixeli, kod novog televizora.
Pogledajte prilog 227576
Pogledajte prilog 227577
Pogledajte prilog 227578
Pogledajte prilog 227579
Pogledajte prilog 227580
stp se tice mrtvih piksela nisi video moj nesudjeni primerak ovo na tvojim slikama nije nista.Ovdje si pogledaj.
https://youtu.be/_FklpQXzJew
Naravno, kod Philipsa se ne dešavaju mrtvi pikseli...Samo za tebe.Ovdje si pogledaj kvalitetu Samsunga.I več mrtvi pixeli, kod novog televizora.
Pogledajte prilog 227576
Pogledajte prilog 227577
Pogledajte prilog 227578
Pogledajte prilog 227579
Pogledajte prilog 227580
Sto se tice odlepljivanja zadnje stranice to je jedna od najvecih boljki KS7000, ne srafe zadnju stranu vec stavljaju neki jaci lepak koji zna da popusti, opet zavisi kako te u***e, meni je zasad zadnja strana dobra, kazu da to ne kaci sve serije al opet i to je mana, ali to je cena ultra tankog dizajna, ipak je dobio 9.5 za dizajn na rtings kao i vecina drugih Sammy TV [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
onda ce svako od nas licno i subjektivno procenjujuci da zavoli ono sto njegovom oku i sluhu a pogotovo primeni i ukusu najvise odgovara
mnogo se spominje taj rting da je najtacniji sem kada spomenu "savrseni" panel pa ga tad ne treba gledatikriju informacije, lazu, kradu :d verovatno je neko uporedio obe tehnologije pa zna
upravo, ovde se preporucuju najvise licna opredeljenja bez da su i neki televizor isprobali sto potencijalnom kupcu otezava kupovinu. Kad vec imas mogucnosti da isprobas vise televizora onda najbolje da kupis ono sto tebi odgovara![]()
iskreno vise ne verujem da se to vise radi, podjednako su nekvalitetnimislim da ima razlike samo u broju i vrstama prikljucka, a za ostalo to niko ne moze da zna s obzirom da nijedan tv nije isti.
Paneli nisu isti na svim tržištima.
Ok, hvala puno. Samo da vidim ima li kod nas XD, ima X8005 i on je oko 1000. Ovaj XD je vjerovatno još skuplji. Ima i X8309. I on je skuplji. Valjda su X8 modeli ili prošlogodišnji ili nijesu HDR (za razliku od XD).
da li je to tvoje licno misljenje, a ako jeste zasto tako mislis, ili je ono zasnovano na nekim cinjenicama - clancima - uporedjenjima, odnosno navedi ih ako ti nije tesko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari