Razmisljam o ovim osnovnim modelima tipa lg 49lh541.Ali sve vise me vuce da uzmem neki soni ili panasonik zbog 5g. garancije.Panasonik ovogodisnji model 50ds630e ili proslogodisnji 50cs620,ili sony 48wd650b.Ako mozes pomoci bio bih vam zahvalan.Koristice se prvenstveno za hd kanale preko cs,i ps4.
@majstorslo Kolko je pametno ici na 4k,u tom jeftinijem segmentu,znam sve vrline i mane ,naime govorim o modelu lg 49lf680v,koga mogu uzeti za 600 evra,u poredjenju sa panasonikom ds .
Da moja greska uf680v
I koliki je taj ugao gde se gubi kvalitet slike na DS630?
Da li imate preporuku za neki od 32", treba mi za roditelje i jedino ie bitno da ima DVB-T2.
Ja sam planirao tu oko 250-300€ kod madjara. Ako moze i nize bilo bi jos bolje![]()
Ovdje imaš.Ova dva televizora, imata i HEVC, što ti je isto važno.Samo mi kazi koji model sa T2 je za preporuku nebitno gde cu ga kupiti.
I, kakvi su utisci?Ujutru narucujem 50ds630e panasonik ,ali uz njega ne idu 3d naocari.Jel mogu juriti od nekog drugog proizvodjaca,ili moram uzeti panasonikove.
samsung nema 3d, sto je ujedno i prednost lg-a iako ga polako izbacuju i lg i samsung sem za premium modele, LG koristi IPS panel, dobar za gledanje iz uglova, Samsung koristi VA panele, isprane boje cim se pomeris vise od 25, 30 stepeni od centra televizora, ako gledas tv u centru samsung ce ti imati lepsu crnu boju i kontrast. Ja sam imao samsung, isprobao, ali posto gledam tv iz kreveta uzimam sada lg pa da uporedim razliku.
uzeo i opet se pokajao ali bar zadovoljniji od samsunga sto sam imao ( a imao sam 2, f7000 i h6270 ), bar sada kada se izvalim preko kreveta mogu da gledam tv iz kojeg god ugla, a ne da ukocim glavu i ne pomeram se. Ubijaju me crne trake i ips glow ispod i iznad slike kada gledam tamne scene isto kao tebe, dok kada je slika malo svetlija slika je odlicna i to se ne primecuje. Uzeo sam 50lf652 imao sam neku dobru ponudu i reko ma ne treba mi local dimming da dajem 200e+ ne primeti se toliko ali... sva sreca pa me u.ralo pa panel nema clouding i uniformnost je dobra tako da s obzirom koliko sam ga platio extra sam zadovoljan. FHD preko 46,48+ inca ako se gleda oko 2m daljine je ok, sve preko bih preporucio uhd ili da se tv gleda sa vece daljine (mada ce retko ko to primetiti). Sada sam jos vise siguran da bez oleda necu biti zadovoljan nikadcekam sledecu godinu pa da uzmem ovaj novi uh850 pa onda nadam se oled
cekam sad da drugaru uzmem va samsung (jer samo samsung postoji kao marka
) pa da uporedim jedan pored drugog i onda da nadjem vremena da napisem jedan poduzi post...
Pozdrav svima,
želeo bih da kupim TV 40" Smart LED Panasonic TX-40CX670E, Ultra HD, Wifi i sa 5 godina garancije.
Voleo bih da čujem vaše mišljenje i da li ima bolji televizor od ovog do 70.000 dinara, a da je SMART i UHD,
hvala.
Ja sam hteo da kupim jedan od tih modela sa nekim neverovatnim popustom na akciji u Tehnomaniji pre nekih desetak dana. Ispostavilo se da su to televizori iz radnji po Srbiji, bila su neka tri komada ukupno u raznim gradovima. Dobro se raspitaj, mislim da nema zapakovanih primeraka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari