Jel dobar za gledanje filmova, citao sam negde da je malo tamnija slika iz nekih uglova? I ako imas jos nesto da dodas razmisljam da ga uzmem..Šta te zanima.?
Jel dobar za gledanje filmova, citao sam negde da je malo tamnija slika iz nekih uglova? I ako imas jos nesto da dodas razmisljam da ga uzmem..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ovo mi je prvo palo na pamet jer je bilo takvih slučajeva u obilju, samo što s nije radilo o high class televizorima.Jesu sigurno cistili bas vlaznom krpom? Ima ljudi koji dohvate sredstvo za prozore pa pobrisu sa njim tv, monitor, mobilni, objektiv i lepo skinu coating...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mogu da tvrdim ništa jer nisam ja brisao, ali ne verujem da bi rekli vlažna krpa a da su uzimali tako neka sredstva.
Voleo bih kad bi se javio neko ko ima radnju ili radi sa televizorima pa da proba na maloj površini na ugašenom TV-u i da javi.
@majstorslo javi se![]()
A voleo bih da čujem i šta kažeš za taj model (55KS7000).
Ovdje imaš.Svi su ti veoma dobri televizori,modeli 2016.Preporučio bi ti i Panasonic model cx700(model 2015)ili model dx 750-780(2016),ako ga slučajno nađeš za takve pare.To bi ti bili otprilike,4k televizori za takvu cjenu.Taman se odlučim za jedan UHD tv, a ono ispadne da je loš. Prvo je bio Sony 55X8509C (prošlogodišnji model), sad ovaj Samsung 55KS7000.
Ja stvarno ne znam šta da uzmem od 55" UHD za filmove/serije (preko PC-a povezane kablom) i digitalnu televiziju (nije HD).
Jel ima neko predlog za to, a da je cena kod nas ili švercera do ~1.300€?
Ne znam za koji me tačno model pitaš?Zašto misliš da je loš? Zbog nekog problema koji ko zna kakve je prirode? Ovde na forumu je takođe bilo polemike i diskusije oko toga čime čistiti LCD ekrane (doduše na temi vezanoj za monitore) i svašta se stvarno moglo tu pročitati i stvarno ne znam zašto bi bilo iznenađenje da pojedinci pod "vlažna krpa" nisu mislili vlažna vodom već i da su dodavali tu još nešto da "bolje očiste"...
Što se tiče održavanja/čišćenja ekrana za njih postoje proizvodi samo za tu namenu koji uopšte nisu skupi i ako neko ko da 1000+€ za TV ne može /ne želi da odvoji par stotina dinara za tako nešto što traje više meseci već koristi nešto iz domaće radinosti onda da budem iskren i zaslužuje da se tako nešto desi na ekranu...
Hvala ti, sad ću da guglam o njima da vidim kakvi su.
Mada mislim da je ovaj Philips IPS. Pokazivao mi ga radnik u Tehnomaniji kad sam geldao Sony 55X8509C i priča mi kako ne kako je isti panel, nego je u Philipsu Sonijev panel. Ja se pravio lud i rekoh mu "zar nije sony VA, a Philips IPS" i on mi rekao da jeste. Ili ni njemu nije to baš jasno ili ja APP sistem muljaže.
Ne znam za koji me tačno model pitaš?
Iskreno, meni bi bilo idealno da su se ti ljudi zeznuli, ai ne verujem. A i ne bih da rizikujem i dam tolike pare pa da ne mogu da obrišem TV i da ne smem da ga pipnem (što je maltene i nemoguće pri samom montiranju). Pa da moram da ga stavim pod stakleno zvono ili da se pomirim sa činjenicom da sam bacio 1.300€.
Ne znam za koji me tačno model pitaš?
Iskreno, meni bi bilo idealno da su se ti ljudi zeznuli, ai ne verujem. A i ne bih da rizikujem i dam tolike pare pa da ne mogu da obrišem TV i da ne smem da ga pipnem (što je maltene i nemoguće pri samom montiranju). Pa da moram da ga stavim pod stakleno zvono ili da se pomirim sa činjenicom da sam bacio 1.300€.
Za KS7000.
A prosto bi se iznenadio šta ljudi rade i šta im sve padne na pamet pa tako i kad je u pitanju čišćenje ekrana...
Ja sam ekran uvek čistio tako da prvo suvom krpom uklonim prašinu a onda posebnim sredstvom za te namene (prvo su bile maramice za čišćenje LCD ekrana a sada koristim neki tečni gel u plastičnoj bočici koji se našprica na krpu) prebrišem ekran i nikad nisam za sve ovo vreme imao probleme ni sa jednim TV (40A656 i 48JU7000) niti monitorom...
Moguće je da je loše odrađen AR premaz ali baš toliko kao što oni kažu da su ga uklonili samo vlažnom krpom - nema šanse. Znači mora da su još nešto koristili. A i pitanje je da li je reč o određenoj seriji ili je to globalni problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari