Razmisljao sam od 46 inca ali mi je to bas preveliko s'obzirom da je odstojanje sa kojeg bih gledao tv 2-2,5 metra,
Za sad mi je blagi favorit 40f6800 ima microdimmig opciju sto mi je plus i koliko sam citao ima bolji kontrast od Sony-ija.
Ako uzimaš kod nas u radnji, preporučujem sony, 2" više, a nije lošiji od 40f6500. Ako ideš preko mađara, razmisli i o 46F6400, mislim da ti se uklapa u budžet. Naravno opet sony dolazi u obzir. Jedino nisam siguran kakav mu je media plejer, niko ga ne pominje na tube-u, ali bilo je dobrih komentara od nekih kolega sa foruma. Ja sam ga gledao u maniji i sony radnji u ušću, stvarno je odličan. Doduše, ja ću najverovatnije plazmu. Piše da ovaj pana ST60 i nije toliko loš za igranje, jedno 47ms lag-a...
Nije preveliko 46', to je bas prava mera...ako si u mogucnosti uzmi 46
Backlight Micro Dimming imaju samo skuplje serije F7000/F8000, ako ti design TV-a nije presudan faktor, idi na jeftinije varijante F6500/6400 panel je istovetan kao i na F6800.
Backlight Micro Dimming imaju samo skuplje serije F7000/F8000
Da li model f6740 mozda ima Backlight Micro Dimming
Nisam isprobavao, ne mogu sada da trazim, evo ovo je bilo pisano na forumu u vezi garancije.Kupio bih LG LN575s iz Madjarske za 490€, šta mislite? .
Da li znate da li neki servis ovde priznaje garanciju za LG,šta traže od papira, molim brz odgovor?
Pročitao sam skoro ceo forum, znam samo da Samsung garancija ne važi ovde.
Dragi forumasi molim vas za pomoc, ne snalazim se bas najbolje na forumima pa izvinite ako ovo nije mesto za takvo pitanje. Naime vec par dana se dosta troumim izmedju izbora Led Tv-a pa sam se nadao da vi iskusni mozete da mi pomognete pri izboruBudzet mi je ogranicen do 60 000 i ne bih uzimao na kp itd nego u laptopcentru ili winwin-u, Tv ne treba da bude smart, Vazno mi je samo da slika bude jako cista pri gledanju full hd filmova,i da je veci ekran od 32"... Za sada su mi samo ova 3 zapala za oko i ako mozete da mi kazete koji bi izabrali za vasu kucu...
1- 42" LED Slim PHILIPS 42PFL3108,1920x1080(FullHD)
2 - 40" LED SONY KDL40R470A, 1920x1080 (FullHD)
3 - 42" LED LG 42LN5400, 1920x1080 (Full HD)
Linkove nisam kacio da ne bih reklamirao, ako neko ima neku bolju soluciju molim da mi posalje, hvala na odgovorima. Pozdrav
Onda reskirajte. Ja sam pre neki dan uzeo ovaj panasonic TX-L42e6e za 65k din / 12 rata čekovima kod nas sa 5 godina garancije i mislim da ništa sa KP ne može da bude bolje od npr te ponude.
Nije ni bluzu tako str8 forward. Ja sam svoj Panasonic dovukao iz Madjarske za 930 evra kad je ovde bio 1500, a imam istih tih 5 godina garancije.
I ja razmišljam o ovom modelu(39" ili 42"). Kakvi su prvi utisci? Muči me navod iz testova da mu van ugla gledanosti od 30% slika gubi na kontrastu i kvalitetu boja. Kakav je Vaš utisak o kvalitetu slike pod nekim uglom od 45%?Onda reskirajte. Ja sam pre neki dan uzeo ovaj panasonic TX-L42e6e za 65k din / 12 rata čekovima kod nas sa 5 godina garancije i mislim da ništa sa KP ne može da bude bolje od npr te ponude.
Odličan tv, ne zanimaju me testovi već lični utisak, tehnomanija omladinskih brigada, akcija je trajala kao do kraja novembra, treba proveriti da li je još u toku. 5g garancije se dobija registrovanjem na sajtu panasonic5y.com.
Nije ni bluzu tako str8 forward. Ja sam svoj Panasonic dovukao iz Madjarske za 930 evra kad je ovde bio 1500, a imam istih tih 5 godina garancije.
To je panevropska garancija. Naveden je spisak zemalja u kojima vazi, a ja sam svojevremeno (pre 2 godine) za svaki slucaj proverio sa nasim predstavnistvom. Akciju za 5 godina garancije Panasonic aktivira s vremena na vreme. Ovo je konkretno bilo u Madjarskoj - kod nas je u tom trenutku vec istekla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari