Gledao sam nesto cene televizora i posto sve vise koristim laptop (T260 ne pamtim kad sam upalio) Razmisljam se da uzmem nesto 40"-42" ili mozda 32" (imam u drugoj sobi i deluje mi sasvim ok).
U mogucnosti sam da uzmem sledece televizore.
Samsung LE-40B550 550 eura,
LG 42LF2510 LCD 500eura,
TOSHIBA 42XV635D 650 eura,
SONY KDL-40E4000 600 eura,
SONY KDL-32E4000 480eura
Dobijam u nekoj kompenaziciji pa me zato izlazi malo jeftinije.
Sta biste vi odabrali od gore navedenih modela? Da li neko zna kakva je ova 32" Bravia?
Udaljenost nekih 1-2m, uglavnom gledanje 720p/1080p filmova, satelitska par hd kanala, ponekad kacenje na komp, ps3 i bice nakacen IPTV i ovi standardni satelitski kanali.
I ja sam razmisljao najvise o Braviji, jer vec imam jednu i zadovoljan sam. Samo sam se zeznuo za cenu i napisao 600 a ona je 700 eura.
Koliko se ona krece kod nas posto nisam mogao da nadjem info?
Videcu danas sa caletom dal 32 ili 40", problem je sto necu moci da ga stavim u auto (40).
Da li mozes da mi kazes koja je sirina ekrana tog tvog A656 cisto da vidim zbog gepeka?
I ja sam razmisljao najvise o Braviji, jer vec imam jednu i zadovoljan sam. Samo sam se zeznuo za cenu i napisao 600 a ona je 700 eura.
Koliko se ona krece kod nas posto nisam mogao da nadjem info?
Videcu danas sa caletom dal 32 ili 40", problem je sto necu moci da ga stavim u auto (40).
Da li mozes da mi kazes koja je sirina ekrana tog tvog A656 cisto da vidim zbog gepeka?
Sad sam ga premerio u Merkatoru jer TM ne radi (iako na sajtu pise da radi). Bez kutije Bravia 40U4000 98cm, sa kutijom 115x80 tako da staje bez problema.
EDIT: Kakav je KDL37S5500E on me izadje 530e?
Da da, get it before its gone heh.
I to je bila prokleto dobra akcija.
Kao sto sam i pisao skorije ti py70 i pv700 i slicni modeli su izakani do maximuma, uglavnom imaju redom po 4500-5000 radnih sati neki su i otvarani sto se da videti. Moj savet bi bio da se zaobidju ti specificni izakani modeli.
Premali je popust za televizore u tom stanju.
Svi takvi modeli se nalaze u centrealnom TM shopu u bloku 63.
Moguc je i jos malo bolji popust recimo jos 3-5% manje ali smatram da je i dalje nedovoljno.
Ja ne znam sta da mislim o 40A656 koji stoji 20-ak dana u radnji... :-/
p.s. Jos uvek se nisam 100% pomirio...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari