Pa stavi bar dijagonalu koju bi?Pozdrav kolegama forumasima! Budzet za Tv je 30.000 din, moze malo tog iznosa. Koji Tv je pristojan za taj novac?
Pa stavi bar dijagonalu koju bi?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Malko je preko budžeta ali moj predlog bi bio Tesla 43S905BUS.43-jka, u skladu s budzetom, dobih pitanje sta da preporucim i naravno konsultujem forum, kupilo bi se u radnji na cekove.
On je 40 inča i nije 4k rezolucija. Tesla je takođe android.Imas tcl 40ES560 za 31k , ima android tv 8 i chromecast , meni je slika super ali dobro bi bilo da ga pogledas pre kupovine.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Da ali poredimo TCL sa Teslom , nisam expert ali ako je 4k traljavo odradjen donece mu vise problema nego koristi plus TCL je ako se ne varam drugi po prodaji televizora u svetu.On je 40 inča i nije 4k rezolucija. Tesla je takođe android.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Slažem se da je najbolje da stavi neki video na flash pa da proba na licu mesta. Jeste činjenica da je TCL svetski proizvođač i da se neki drugi model uklapa u budžet predložio bih njega,ali ovako na papiru Tesla je bolja. Još taj TCL ima 8bita panel i nema HDMI 2.0. A napomenuo bih i da Tesla ima 5 godina garanciju.Da ali poredimo TCL sa Teslom , nisam expert ali ako je 4k traljavo odradjen donece mu vise problema nego koristi plus TCL je ako se ne varam drugi po prodaji televizora u svetu.
Najbolje je da ode i pogleda tv u radnji tako ce najbolje da odabere kako se ne bi kajao.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pozdrav gledam šta da kupim za drugi tv...
Ideja je neki budžet tv 50 inča, 4k, HDMI 2.0, VA panel, do 45.000din...
Koliko ja vidim tu mi dolaze (ako ne računam FOX, VOX, Tesla i sl.) u obzir Hisense 7100, 7300 i TCL 50EP660.
Za sada mi je TLC prvi izbor zbog 10bits panela (i to punokrvnog ne 8+2), boljeg kontrasta, interpolacije, game moda, i pre svega mnogo manjeg odziva nego Hisense (9,2ms naspram 50ms (7100) i 20ms (7300), manje bitan android naspram VIDA, ali i to je bitno, i tako...
Da li neko ima ili je video uživo sliku na ovom TLC modelu, ima li nekih bitnih mana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari