Nisam cokcao, nego mora biti par slova da bi mogao postovati.
Do 43", ugao ravno ispred njega, upotreba u dnevnom boravku, za gledanje tv kanala.
Neko mi je ranije preporucivao Samsung RU7020 ili tako neka oznaka, medjutim do 31.5. bile 5 godina garancije, sada ostale samo 2.
Ja napisao detaljno i niko slovo da napise [emoji16]
Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Te........a, ali mislim da nema više. Bila neka kratka vikend akcija. Iako ne volim sa njima da imam posla, za te pare šta mu bog da.Gde si ga našao po toj ceni?
Ja sam imao istu dilemu samo sto je 65". I porucio sam Philips, Hisense je VA panel a Philips IPS. E sad meni je prvenstveno treba za dnevnu sobu, razni uglovi gledanja i osnovne potrebe sbb eon, xbox, filmovi i mislim da mi Philips predstavlja bolje resenje, bar za mene + ambilight light.
E sad u taj cenovni rang spada i LG 55SM8200PLA, koji sam gledao i ima odlicnu sliku.
Momci jel može neko da podeli savet oko kupovine tv .Hvala unapred i izvinjavam se na samoqvotu[emoji846]Momci sjajan forum. Redovno citam .Posto je doslo vreme da kupim tv sto vise citam sve manje znam a fakultet za kupovinu tv jos ne postoji[emoji16].
Treba mi savet .
Kupio bi te 55 inca gledanje sa 3m razdaljine najvise .Soba je takva da bi gledanje tv bilo pod uglom 25%do 35%
Medjutim centralni deo gledanje tv ispred tv je moj fotelja[emoji16] ostalo pod uglom .Ne bi se gledao puno u mraku ali nije ni pod jakom dnevnom svetlošću obzirom da je dnevna soba u pitanju bio bi pod svetlom uvece .Najvise gledam sport i najvise me zanima panel koji daje najbolju sliku za sportske prenose .IPS panel me privlaci zbog uglova. ali VA zbog kontrasta i ima mi mi bolju sliku ono sto sam video. ali me brinu ovi uglovi gledanja kod VA panela .Da li ce ovi blagi uglovi menjati sliku kod VA panela u mom slucaju
U obzir dolazi LG ili Samsung .IPS ili VA sta da kupim . Budzet najvise 65000.00 rsd .Na sva pitanja odgovaram da nekako resim ovu muku i kupim tv [emoji846]
Ps. Da napomenem znacili bi mi modeli tv .Mogao bih da sacekam i mesec dana ako neki skuplji model upadne u ovu cenu .Inace imam EON box SBB i eventualno bi uzimao one sportske liste ako je i to vazno kad je u pitanju softver tv .
Momci jel može neko da podeli savet oko kupovine tv .Hvala unapred i izvinjavam se na samoqvotu[emoji846]
U BiH su se pojavili Samsung 2020. TV-ovi. Cijena je nesto visa od 2019. serije a po komentarima i poredjenjima su noviji losiji od prethodnih. Tako je QLED Q60 iz 2019. bolji od novog iz 2020.
Pa tacno neko da izabere u8b umesto sm8600 i pogotovo q60...pa da ga okacimo kao primer *****a
Ja licno vise volim VA, ali je glupo uzeti ga ako ces sa strane gledati tv.
Dodatno, UI je jako bitan danas, jer vecina nas vec koristi, a mnogi ce i koristiti smart funkcije tva, streaming servise i slicno...
Ima sada u8b po normalnijoj ceni u jednoj radnji.
https://www.eponuda.com/4k-ultra-hd-tv-cene/hisense-h55u8b-4k-ultra-hd-televizor-cena-505218
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mozda smo onda i bili u So i Biber u nedelju zajedno [emoji23][emoji23]
Pffff, imali smo milion seansi da li 65q70 ili 55b9 [emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari