ne zanam da li to važi ako kupiš u Mađarskoj
Koliko je to "truba" zaista truba?
Nemoguće je da je TV potpuno neupotrebljiv noću?
(pitam jer ću verovatno uzeti TV sa IPS-om)
Ips bolji danji, nocu truba, Va bolji nocu i generalno lepsa slika na vecim panelima, ali manji ugao gledanosti, mada ne tako drasticno kao sto su neki opisivali.
Meni je licno IPS negledljiv nocu kad su scene tamne.
Sto se tice ugla gledanosti VA panela, ja sam jedan od onih sto pogorsanje ugla gledanosti opisuju drasticnoI to se izrazitije vidi na boljem materijalu. recimo, pre neko vece sam gledao "Rocket man " 4k verziju...malo pomeranje i imas utisak blede koprene na ekranu. To se naravno, mnogo manje vidi ako gledas SBB HD program, a jos manje ako je u pitanju SD... U pitanju je Sony 9005 tv. Moj prijatelj ima Samsung neku 8000 seriju i situacija je identicna.
Koji sony 9005 imaš? Ja imam xf9005 i uglovi gledanja su ok s obzirom na va panel.Gledam često i filmove pod uglom od 25/30 stepeni i ne smeta mi.
Hocu, u subotu dolazi pa dok ga postavim i podesim. Moram negdje naci podesavanje za dobru kalibraciju....
ali IPS nema poente uzeti ako panel nije bar kompetentan,sto najcesce ovi jeftiniji nisu.LG je tu safest bet,mada mene licno ovi ispod x450 nisu nesto odusevili preterano bojama,a imaju sve mane IPS-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari