Ljudi ima li šta bolje od Sony 55xe85 ?
Smart nebitan totalno.
Ps4pro+serije+filmovi. Izvor HTPC. Kablovka se ne koristi?
3metra razdaljina.
Cena da nije preskupa i ovo je prevoše.
Dakle da je hdr da je 10bita da je bar 100 herca osveženje? Iskreno kod ovog modela mi smeta samo što je edge led osvetljenje ništa drugo.
Ovaj ima na kp za 900e kod švercera.
Drugaru crkao Samsung MU6172, uzeo Q6, pa sigurno duplo bolji tv.
Crna bolja, boje bas bolje, pa istaknu crnu, osvetljenje stavljeno na 12 od 20, na 6172 bilo 15 od 20.
I dalje losiji uglovi, ali dosta bolje od 6172.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nisam mislio da je tolika razlika, jer je ipak takodje 6 serija u pitanju
zar je 100Mbps veza stvarno problem? UHD bluray remux su oko 60ak Mbps (od toga video 50ak) ukupno (po UHD Bluray specifikaciji mislim da je maksimum 120Mbps sve ukupno). Možda TV ne može da pusti video materijal čiji je bitrate iznad neke gornje granice (video sam da za neki LG-jev model piše koliki je max podržani bitrate za HEVC, nešto tipa 50Mbps)E samo pazi ako zelis da strimujes sa PC preko mreze, ethernet nije gigabitni pa nema sanse da idu 4K filmovi.
Www.rtings.com
Cook, vidis da je i tu razlika izmedju nu6 serije i q6 manja od 10%, ali je utisak ozbiljno razlicit
Kod q6 smo sva trojica imali utisak da je kupio dobar tv, a kod 6172 da je dobio ok tv za te pare
@CooK: gde moze da se vidi kompletna lista TV-a sa ocenama?
55, isto kao i ovaj, placen 95k, vratili mu pare i uzeo q6 za 140k.
rece covek da su mu losi uglovi bili na mu6 tako da je moguce da je dobio neki VA
Ako je 55" verzija MU6172 odnosno 55MU6172 onda nikako nije moguce da je dobio VA panel u njemu jer se nijedan 55MU6172 nije proizveo sa VA panelom. U 55MU6172 je PLS(IPS) panel proizvodjaca Beijing Optoelectronics(BOE), u 40MU6172 je Samsungov VA panel dok je u ostalim velicinama(43", 50", 65" i 75") Innolux-ov VA panel.VA je bio 100%, menjala se boja cim sednes pored onog u sredini.
A i kontrast je bio bolji od ipsa, gledao sada u radnji par.
koliko ja znam za nase trziste su sve velicine VA. Cak sam to i negde procitao sto potvrdjuje herojevo iskustvo. Lako se uoci razlika izmedju IPS i VA kada se gleda pod uglom i razlika u kontrastu u mracnoj prostoriji (naravno ako se zna sta se gleda). A ako jeste PLS onda samsung ne zna ni IPS da napravi kako treba :-devil-:
@calexx
kunu se ljudi i u golfa 2 i voze ga jos uvek, ali to sto oni ne znaju(ili nemaju) ne znaci da "oni drugi" koji ne voze golfa 2 ne znaju jos vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari