Da TV može da izbaci 10bit spektar, bio bi deklarisan kao takav a ne bi koristio FRC muljačinu da simulira 10bit.
Evo ja jurim preko KP Samsung 43 KU6400 i nema ga nigde u ponudi,jedino imaju svi uglavnom 49 inca isti model za 620-650e,ili ove serije Samsunga MU6100,a to su isto modeli posto sam uporedjivao,obadva imaju 8 bitne panele,sad se lomim iymedju 43 i 49 inca gledam TV sa nekih 2.7 metra i svi kazu 49 inca,a ja sa bojim da mi je ta dijagonala prevelika.
Pozdrav,
potreban mi je savjet u vezi kupovine TVa. Nesto se ne razmijem toliko u sve te detalje koje vi navoditei nadam se da mi neko moze dati savjet. Ono sto je meni bitno da je TV Smart (WiFi,Bluetooth...itd) i da mogu koristiti neku aplikaciju za IPTV, dijagonale od 49/50 do 55 IN i biti ce postavljen na zid. Udaljenos gledanja je nekih 3 metra bez zahtjevnih uglova za gledanje. TV koji trenutno imam je Samsung UE50H6400 i kupljen je u Aprilu 2015 godine. Nije izdrazo niti godinu dana i panel/displej je morao biti promjenjen jer su se pojavile fleke. Nako zamjene panela u ovlastenom servisu te iste fleke su se ponovo pojavile nakon sest mjeseci. Iako je TV i tada bio pod garancijom ja sam odusto od daljnjih popravki jer sam se jako razocarao u Samsung i taj model.
Ono sto sam gledao je Sony KD-49XD8077 i Sony XD8005 i djeluju mi kao dobri uredjaji. Novac koji bi spreman odvojiti za TV je maximalno 1000 eura. Nadam se da ce neko odvojiti malo vreman i dati mi savjet za navedena dva modela ili za neke druge modele koji bi se mogli uklopiti u ovu cijenu. Ja bih najradije kupio neki OLED ali za sad je to samo zelja.
Hvala
Pa ova dva modela sta ti veoma dobra, ali za 950 evra dobijaš več Philips model 7101 veličine 55" sa 100Hz osvežavanjem panela..
Pročitao ko zna koliko strana i ne mogu da se smislim šta da uzmem, osim što znam da Phillips ne dolazi u obzir [emoji1] Čak ne znam ni koju dijagonalu da uzmem za ovu razdaljinu, možda kad bih to znao lakše bih se odlučio za modelNemoj da te mrzi, pa procitaj bar poslednjih 20 strana ove teme, posto je prezvakano milion puta.
Za svaku mogucu cenu je dato bar 10 preporuka. Ako tebe mrzi - zasto mislis da ne mrzi one koji treba po 50. put da odgovaraju na isto pitanja?
(osim ovog sto hoce da ti utrapi Philips - njega ne mrzi i 3 miliona puta istu stvar da ponavlja)
A poenta kacenja amaterskih krshex fotografija TV-a je...?
Jasno. Onda mozda bolja da za ~600€ pazaris 49" model i to je to. Mislim da je to odlicna cena za taj TV.Našao sam dosta predloga za 40" i 43" i za neke kvalitetnije i veće ali van mog budžeta, nažalost. Prvobitnih 500e sam pretvorio u 700 i to je najviše što mogu da dam. Izgleda da ću morati da se zadovoljim sa 49" ukoliko ne postoji ništa u kvalitetno u većoj dijagonali a da je u okviru mog budžetaI hvala na predlogu, ukoliko nekim čudom izdvojim toliko novca definitivno ću uzeti preporučeni model
Od Philipsa sam odmah odustao jer mi ga je bilo muka posle iščitavanja ove teme i uopšte ga nisam uzeo u obzir.
A Filips skuplji "samo" 250eur. Daj neki bolji Sony, pa da ljudi vide šta je slika
I svaka fotka je sran*e sa kog se bas nista ne vidi i jos manje bilo sta moze da se zakljuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari