Сувише је модела таблета већ избачено да би сваки био опција (основна замерка овој анкети), али заиста је смешно да већину избора чине јако нова таблети ценовне категорије од преко 500е :dZašto Viewsonic 10s, koji se prvi pojavio na našem tržištu sa Tegra 2 za pristojne novce, nije na listi?
Sta si ti ocekivao, pa Switch je pravio anketu
Ne bi me cudilo da je stavio iPad pod sve stavke sa sve mogucnoscu visestrukog izbora![]()
Ju ju ju adame, nemas M802, jer je to Utopia licenced tablet, sa jednim zvucnikom i srafovima, ti imas FR-809, koji je Utopia po proizvodjacu. kazem ti to jer ces jednom da se zeznes i da flesnes tablet sa pogresnim firmverom.
sad sam zakljucio da je najpametnija stvar imati 5'' telefon/tablet hibrid, samo je rezolucija retardirana ... (800x480) i prezirem Wide na telefonima, ali avaj, mora tako. kockast telefon bi bio smesan.
Ja koristim Dell Streak 5 kao telefon (i tablet ali manje) i mogu da ga preporucim. Ako naletis na dobru cenu (posto ga Dell, jelte, vise ne podrzava) npr 250 Eur za nov primerak ne bih se mnogo razmisljao. Ali obavezno uzmi i rezervne baterije i car dock ako si u mogucnosti. Galaxy Note i mene intrigira ali je za sada samo na spisku. Sto se tice velicine Note je nekih par milimetara siri od Dell-a dok je Dell nesto duzi....u planu mi je nabavka Dell Streak-a od 5 inchi, i ako budem zaradio vece pare, cu da uzmem Galaxy Note, ili Galaxy S (5 inchi). do sad sam zakljucio da je najpametnija stvar imati 5'' telefon/tablet hibrid, samo je rezolucija retardirana ... (800x480) i prezirem Wide na telefonima, ali avaj, mora tako. kockast telefon bi bio smesan.
mozga bez
Dođe mi da lupam glavom o tastaturu kada vidim ove glupe Facebook fore :wall:
Drugo, grafika je slabija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari