malidebeli
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2005
- Poena
- 309
koristim MV2 pl. i u poslednje vreme pocinje da me nervira, koji predlazete player da koristim?
Filo je napisao(la):40 ljudi ce ti preporuciti 40 razlicitih plejera koji su po mogucnostima uglavnom slicni mv2 playeru(tj. imaju neka "napredna podesavanja" i "fina stelovanja" ali ih 99% neces koristiti)
tako da ne vidim sto bi se sad *****avao s necim drugim
Koristim isto i prezadovoljan sam, BSPlayer ima gomilu opcija, korekcija titolova itd... Media Player Classic veoma brz..topuz je napisao(la):Ili najnoviji BSPlayer (preporuka) ili Media Player Classic, ja ga volim zato sto je brz kao munja i ne zahteva instalaciju.
problem je sto nije dosta boljeBokaco je napisao(la):Pa za.ebavao bi se sa necim drugim ako je to dosta bolje. Logicno, zar ne.![]()
A veruj mi da jedno napredno podesavanje izuzetno puno koristim.
topuz je napisao(la):Ljudi, mali offtopic. Zasto mi Bsplayer i MPC brljaju sa titlovima? Konkretno, umesto č i ć ispisuju ono ae spojeno. U Micro DVD playeru je sve ok.
moze malo objasnjenje???SomiKnight je napisao(la):BSPlayer ti je najbolji jer mozes podesiti sliku kako god hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari