Šta je novo?

koji player?

Evo, posle podosta izivljavanja na bs playeru, moram reci da sam razocaran. Kod mene radi dosta sporo, baguje sa wmv9, neki klipovi seckaju itd. Sad, moze tu nesto da se sredi, al mi je cimanje, ima jos stvari koji me nerviraju, ali nije bitno...

PretendeP, odlican 'review' BSPlayera!
Moj glas takodje za BSPlayer. Koristim ga jos od AMD K6-2 na 333 Mhz i posle (zastarelog) MicroDVD-a je sledeci po brzini, odnosno manjoj zahtevnosti...
Probao sam Crystal i odusevila me opcija fade-out za titlove. Ipak ne postoji mogucnost pomeranja tiltova gore-dole, vec samo outside of screen. Sa Crystalom i odredjenim filmovima imam problema sa brzinom dok su ukljuceni default filteri za video (na masini XP2000+); zato sam ga batalio...

QuickViewPro :d :d :d

@Bokaco

izvini sto ti nisam ranije odgovorio ali nisam bio u bg-u par dana...
zao mi je sto ti bsplayer nije obavio posao , ne znam sta je u pitanju sto se tice tih bugova sto navodis . jedino mi je cudno sto kazes da je spor , posto mu je brzina jedna od vrlina (moze da te zeza kod mpeg fileova ako imas instalirane intervideo ili cyberlink mpeg decodere)... inace i ja volim jednostavnije skinove (kao recimo super dite rider) mada ih menjam na par meseci.

@igor1840

hvala , samo sto je bio "review" a ne review ;) kao sto si rekao

poz obojici

Players

Za DiVx filmove Crystal Player, razliku izmedju free i pro uocavas samo kod materijala loseg kvaliteta, gde kod pro verzije mozes delimicno da ispravis greske.

Za DVD filmove, CyberLink PowerDVD, ni ostali nisu narocito, ali u obzir moze da udje i Intervideo.

Za muziku iTunes. Narocito ako ti je muzika lokalizovana na internim medijima (ovo zato sto katlogizuje komletnu muzicku kolekciju, imas alat za sortiranje, pretrazivanje, konverziju formata i ID3 tags...). Mada, problema nema ni kod citanja audio, a ni data/mp3 diskova. Kvalitetnije su opcije u odnosu na Windows Media Player...

Licno iskustvo...

@pretender

Ok, nema nikakve frke, ipak sam i dalje ostao na mpc-u, a za one bagove bice da si u pravu.
Pozdrav

'fala svima jos nisam odlucio ali u finalu su cristal i mpc.

@malidebeli

Onda nema mnogo da se razmisljas.

BS player + ffdshow = zakon

Jos jedan glas za VPlayer,jednostavno je najbolji!!!
Ja ga koristim 2-3 godine i odusevljen sam.Jednostavan i lak za upotrebu a i ima dosta opcija.

W32.Pinfi - Jos jedan glas za VPlayer,jednostavno je najbolji!!!

E blago meni, sad ce jos i mikrodvd da udje u trku za najboljeg! :D

Poslednja izmena:
W32.Pinfi je napisao(la):
Jos jedan glas za VPlayer,jednostavno je najbolji!!!
Ja ga koristim 2-3 godine i odusevljen sam.Jednostavan i lak za upotrebu a i ima dosta opcija.

Jednostavan a ima dosta opcija? Hmmm, a reci mi jel BSplayer komplikovan za upotrebu? Komplikovano je da pustis film iz njega i dodas titl?

Vec vidim novi besmisleni poll :sceptic:
I tipujem da ce Voodoo da ga postavi :d

Vrh Dno