Šta je novo?

koji player?

malidebeli

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2005
Poena
309
koristim MV2 pl. i u poslednje vreme pocinje da me nervira, koji predlazete player da koristim?

Sto bi da menjas. Ja sam probao i Winamp, MicroDVD, RadLight i svi su bezveze u odnosu na MV2.

bs player

Ili najnoviji BSPlayer (preporuka) ili Media Player Classic, ja ga volim zato sto je brz kao munja i ne zahteva instalaciju.

Aha,Media Player Classic,mozes ga poodesavati u sitna crevca.

Ja ga ne bih menjao.
Mozes da probas i Crystal Player.

Probaj i Zoom player, odlican je, mada iz navike ja ne mogu da se okanem BS-a.

40 ljudi ce ti preporuciti 40 razlicitih plejera koji su po mogucnostima uglavnom slicni mv2 playeru(tj. imaju neka "napredna podesavanja" i "fina stelovanja" ali ih 99% neces koristiti)
tako da ne vidim sto bi se sad *****avao s necim drugim

Imam li vasu dozvolu da krenem sa objasnjavanjem zasto bi covek morao da pocne da koristi Media Player Classic?

Filo je napisao(la):
40 ljudi ce ti preporuciti 40 razlicitih plejera koji su po mogucnostima uglavnom slicni mv2 playeru(tj. imaju neka "napredna podesavanja" i "fina stelovanja" ali ih 99% neces koristiti)
tako da ne vidim sto bi se sad *****avao s necim drugim

Pa za.ebavao bi se sa necim drugim ako je to dosta bolje. Logicno, zar ne. :)
A veruj mi da jedno napredno podesavanje izuzetno puno koristim.

bs player pro, crystal ili mp classic

bsplayer,
kao sto vidis , do sada ima najvise glasova sa media player classic-om koliko vidim. probaj ga , provali opcije...

poz

Poslednja izmena:
topuz je napisao(la):
Ili najnoviji BSPlayer (preporuka) ili Media Player Classic, ja ga volim zato sto je brz kao munja i ne zahteva instalaciju.
Koristim isto i prezadovoljan sam, BSPlayer ima gomilu opcija, korekcija titolova itd... Media Player Classic veoma brz..

Bokaco je napisao(la):
Pa za.ebavao bi se sa necim drugim ako je to dosta bolje. Logicno, zar ne. :)
A veruj mi da jedno napredno podesavanje izuzetno puno koristim.
problem je sto nije dosta bolje
a i taj mv2 su mnogi ovde hvalili bar kao i mpc

BSPlayer ti je najbolji jer mozes podesiti sliku kako god hoces. Ako ti je vazan zvuk kao meni, onda koristi powerdvd zajedno za vobsub-om zbog titlova, ja uglavnom koristim dolbyprologicIIx jer imam 5.1 sistem, mada imas i za 2 zvucnika dolby virtual speaker i sl. E sad nemas bas nikakve opcije za podesavanje slike ali eto, zavisi sta ti je vaznije.

Još jedan glas za BS - koristim njega za filmove već godinu dana - odličan je ;)

Ljudi, mali offtopic. Zasto mi Bsplayer i MPC brljaju sa titlovima? Konkretno, umesto č i ć ispisuju ono ae spojeno. U Micro DVD playeru je sve ok.

topuz je napisao(la):
Ljudi, mali offtopic. Zasto mi Bsplayer i MPC brljaju sa titlovima? Konkretno, umesto č i ć ispisuju ono ae spojeno. U Micro DVD playeru je sve ok.

Podesi u opcijama pod titlovima, font na - central european
poz

Tenk juri veliku macku.

Hteo sam reci skoro sve predlozene sam pronasao i sada cu da ih probam ali me jedno za sada cudi u MPC nedobijam u svakom filmu titlove, tek po negde.

MPC je zakon. Ako te muče DVD titlovi, ideš Navigate > Subtitle Language > Enable.

MicroDVD. ZoomPlayer je takodje ok, ali ne mogu da shvatim da nema mogucnosti prikazivanja titlova bez plugin-a. RadLight je takodje odlican. BSPlayer sam probao jednom i nije mi se svideo. Mislim da svi playeri rade i da je sve stvar navike, a razlika je samo u sminci.

A vidiš nije razlika samo u šminci..
RadLight možda jeste nekome odličan,ali je nafilovan sa reklamnim programima,pa ko voli nek izvoli,to važi za standard verziju.Nisam video još nijedan player koji ovo praktikuje,pa makar se zvao i RadLight
MV2 player "visi" beskonačno na beta verzijama,a stvar ličnog ukusa je da li da koristi beta verzije ili je to još uvek samo za test a ne za korišćenje
Divx Player-a baš briga za one kojima trebaju titlovi,pretpostavlja da svi razumeju sve jezike
Crystal Player je namenjen onima sa manjkom hardverske "snage" ,tj i da oni koji koji poseduju slabije konfiguracije,mogu lagodno da gledaju multimedijalni sadržaj,što ne znači da i oni "jači" ne treba da ga koriste
Player na kome se najviše radi i koji se najviše unapređuje je definitivno BSPlayer ma šta to nekome značilo,meni znači dosta i trenutno sam korisnik dotičnog
O ostalima ne bih pričao,jer su svi manje više u istom rangu

Svaka preporuka za BS Player.

POZ :wave:

Ja sam na MV player-u i to na 2 skinu koji daje puno vishe podataka...a ako neces njega onda mozes pustati dvd i dvx preko windvd 7 koji je odlichan.Bs player sam koristio i ok je.Sve ti je stvar navike...

Neko rece da se sa bs playerom moze namestati slika kako oces, a sto se tice namestanja slike, zvuka, i izgleda titlova mpc je tu keva. A to da pusta sve formate videa i dvd ne bi trebalo zaboraviti, ne instalira se, manji od 2mb, ima ini fajl sa svojim namestanjima, samo je jedan exe fajl, video pusta u svom prozoru... Spava mi se sad, nastavicu sutra :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno