Ako je u pitanju MPC HC nije slucaj (kako kod skoro svi ostalih) da su kodeci i plejer "u paketu" - najcesce NIJE plejer vec neki od kodeka tj podesavanja kodeka.Drugar je skinuo film (Avatar) 45gb medjutim ton i slika mu se razilaze, da li su to kodeci ili pler u pitanju?
Splash sam uporedjivao sa svim ostalim plejerima u svim situacijama koje može staviti pred njega bilo koja scena na filmu.Mislim na brze kadrove,kadrove u daljini,kontrastni prikazi itd. i u svim tim situacijama prikaz je takav kao da gledate iti taj film ali sniman drugom kamerom.Mnogo realniji,sa glatkim kretanjem pokretnih tela,sa boljom dubinom i jasnijim ivicama izmedju tela po dubini.Efekat se dobija sa pravilnim pedašavanjima svih parametara i po meni je jednak kada sa panela sa osvežavanjem od 50Hz predjete na panel od 100Hz.Jedino mu se po tim parametrima može približiti Power DVD,ali uz lošiji opšti kvalitet prikaza.Za zvuk ne mogu nista reći jer ta testiranja nisam vrsšio,jedino da audio boost treba isključiti za DTS audio.Sve u svemu player bez premca.Preporuka za sve kojima je kvalitet na prvom mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari