Alexandro je napisao(la):959NF!
......Ako kupis NF nemoj se uplasiti od dve horizontalne linije koje "dele" ekran na tri dela. To su zapravo "kontrolne linije" na osnovu kojih ekran kontrolise geometriju slike.
![]()
Alexandro je napisao(la):Slazem se da je to kompletan odgovor u prevodu kad te vec nije mrzelo
To i jeste Mitsubishi katodna cev.
A da.... cek da se posramim jednom za gresku![]()
E tako![]()
Sasha je napisao(la):...
Imenjace, ja to nisam preveo.
To je samo deo teksta sa linka koji sam dao. 8)
Znao sam da je to nosac/drzac aperture grill-a
ali nisam hteo da rizikujem bez cvrstog dokaza.![]()
Sasha je napisao(la):Obojica ste lupili. (Alexandro malo vise, al sta ces :mrgreen: )
http://www.benchmark.co.yu/print.php?sid=395
Masku čine vertikalno rastegnute žice nazvane Aperture Grill...
Alexandro je napisao(la):959NF!
Dva komada su ispred mene ovog trenutka i rade besprekorno vec 14 meseci. Slika je savrsene geometrije i boja. Pre toga sam imao jedan komad koga mi je drugar bukvalno oteo sa stola. Imam jos jedan 700NF kupljen u januaru 2001. koji takodje radi bez greske.
NF ekrani imaju mnogo napredniju tehnologiju od DF ekrana, a MB serija je cini mi se najveci sljam koga je Samsung ikada prikazao trzistu.
Ako kupis NF nemoj se uplasiti od dve horizontalne linije koje "dele" ekran na tri dela. To su zapravo "kontrolne linije" na osnovu kojih ekran kontrolise geometriju slike.
![]()
Sasha je napisao(la):Na skoro identičnom principu zasnovana je i NEC Mitsubishi Diamondtron Natural Flat katodna cev.
Kocka je napisao(la):...
Rekao sam ja da su senke necega.....ali sigurni nisu "kontrolne linije"......
poz.....
PS: Posto mi je pegasus ortak morao sam da prokomentarisem. Bez ljutnje..... cheers
a za cega to moze da sluzi u realnom, neprofesionalnom, radu??mcekovic je napisao(la):... i ima usb hub sa 4 porta.
voyager je napisao(la):Na Samsung 757/959 NF-u i jeste NEC Mitsubishi Diamondtron katodna cev.
ToxiC je napisao(la):a za cega to moze da sluzi u realnom, neprofesionalnom, radu??
P.S.
ozbiljno pitanje posto dosta monitora ima kojekakve izlaze a da li to stvarno treba?
mojo_jojo je napisao(la):U krajnje jadnoj izvedbi. Samsungova elektronika totalno sux.![]()
NEC je monitorčina za samsung bez obzira na to što je u pitanjuista cijev.
Ne znam da li se uklapa u cijenu ali da se zna. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari