Šta je novo?

Koji Monitor???

Ja bi da kupim 959NF,jel ima neko od koga bi mogao da kupim dobar primerak? :D

Camsy je napisao(la):
Ja bi da kupim 959NF,jel ima neko od koga bi mogao da kupim dobar primerak? :D

Mozda neki polovan? :D

P.S. Nadam se da ovo nece trajati kao post oko graficke. :d :d

Poslednja izmena:
notax je napisao(la):
Mozda neki polovan? :D

P.S. Nadam se da ovo nece trajati kao post oko graficke. :d :d

E bas mi je zao sto moram da te uplasim ali monitor je sledeci...hehe :)
Razlika izmedju posta oko graficke i monitora je u tome sto graficku nisam znao koju cu,a monitor znam samo kao sto vidis nemoze da se nadje a da valja... :crash:

p.s.Gde bi mogao da odem da pogledam neke dobre polovne monitore,a ne neke krseve?!?!

Camsy je napisao(la):
E bas mi je zao sto moram da te uplasim ali monitor je sledeci...hehe :)
Razlika izmedju posta oko graficke i monitora je u tome sto graficku nisam znao koju cu,a monitor znam samo kao sto vidis nemoze da se nadje a da valja... :crash:

p.s.Gde bi mogao da odem da pogledam neke dobre polovne monitore,a ne neke krseve?!?!

Imas oglas u Hot Hardware koji je postavio Plavi sa gomilom 19" i 21" monitora sa Trinitron cevkama i 6 meseci garancije.

pegasus je napisao(la):
uzeo sam 959nf po drugi put i on ne valja!!!! slika ne moze da se izostri po svim coskovima pa to ti je!!!!!!!!! poludeo sam... :wall: :crash: vraticu ga u ponedeljak ali nemam pojma sta sad da uzmem???
kakav je taj NEC, na koji model si mislio??

Mislio sam na FE991sb, ja sam isto imao dilemu kao ti NEC ili samsung i presudila je veća cijena nec-a i što sam čini mi se na zdNet-u našao neku top listu 17" monitora i model koji je preteča moga je proglašen za najbolji svih vremena.

Inače u necLine-u daju garanciju 3god, bar sam ja dobio na moj. Pitaj ih i da probaš monitor, čini mi se da su baš predusretljivi.

Jedina zamjerka, ako je zamjerka, je što mu u gornjem lijevom uglu bježi ćošak možda, evo izmjerio sam :wave: , 0,5mm. Inače nije mj jedini, starija verzija ima izraženije to bježanje.

Moj drugar koji se bavi crtanjem na računaru, CAD i to, je rekao da mi je monitor tata za samsunge.

Moja verzija je 17"-na pa sad ako je taj od 19" kao ovaj kupuj bez razmišljanja. Ako ti se ne svidi ja idem da vratim, ali samo ako je ko ovaj 17". ,)

Disclaimer: podrazumjeva se da si normalan. :D

pegasus je napisao(la):
uzeo sam 959nf po drugi put i on ne valja!!!! slika ne moze da se izostri po svim coskovima pa to ti je!!!!!!!!! poludeo sam... :wall: :crash: vraticu ga u ponedeljak ali nemam pojma sta sad da uzmem???
Vec je pomenut a ja da skrenem opet paznju na LG 900P (cini mi se da ga ima i u jos jednoj verziji, iza slova P stoji jos jedno slovo).

Vrh Dno