frenky je napisao(la):Jel postoji srpski interfejs za Bat ili Thunderbird? Vrlo je bitno ovim ljudima koji će ga koristiti. Ja tu ne mogu da im pomognem,pošto za mail koristim uglavnom web servise.
pa i ja imam samo webmail naloge, ali vuchem poshtu iz njih sa The Bat!-om preko POP3 :dkUdtiHaEX je napisao(la):Webmail. Ja imam instaliran TheBat i bukvalno ga vise ne koristim, totalno sam presao na webmail.
Bokaco je napisao(la):Molim vas, ima li neki klijent koji je dosta manji od the bat!, a da ima sledece:
1. Mail dispatcher
3. Podrsku za vise naloga
4. Filtere
Dodao bih i to da The Bat! često "guta" attachment-e!Sasa_NS je napisao(la):The Bat. Opasno dobar program, profi opcije i podešavanja, mail dispatcher...
Mana - nije besplatan...
Odlicno, probao sam i.Scribe i jedina mana je sto ne omogucava vise naloga. Hvala.Sasa_NS je napisao(la):Postoji: InScribe.
To je komercijalna verzija već pomenutog i.Scribe. Podržava sve što si naveo...
ovo je tacnoRonnie Coleman je napisao(la):Dodao bih i to da The Bat! često "guta" attachment-e!
SPAVAC je napisao(la):mali (700 kb), ima podrsku za vise naloga, preview mail-a, radi bez instalacije, sa usb-a,...
Mail Warrior
http://www.geocities.com/kaufmansoft/
Ili bilo "koji" drugi mail clijent samo da mi skida i salje postu na hotmail accauntu.gorio83 je napisao(la):Kako podesiti "Thunderbird1.0.6 ;the bat" da rade sa hotmail acauntima? Tj sta upisati u polja 'incoming mail server' , 'outgoing mail server'? Sto detaljnije ako moze, jer mi nikako nije poslo za rukom da mi rede sa hotmail accauntima. :wave:
PozZ.
Kako da ih nateram da rade? Za OE na hotmailu mi trazi da imam "hotmail plus" kako da ga dobijem, ili postoji neki drugi nacin....ZoNi je napisao(la):to rade outlook express i foxmail...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari