Šta je novo?

Koji mail client?

Bahati [SiD] je napisao(la):
jel ima jos neki predlog za klijent koji ne mora da se instalira, sem i.scribe-a?

Portable thunderbird.

ZoNi je napisao(la):
da ne otvaram novu temu: da li postoji dodatak za Thunderbird kojim mogu da preview-ujem postu na serveru, i da onda izbrisem nepotrebne mailove i/ili skinem samo one koje hocu? Ili moram da skinem sve mailove sa servera?

Koristi YAMN plugin za Mirandu. Preko njega možeš da nadgledaš dolazeću poštu i brišeš sa servera.

Lukija je napisao(la):
Evo jedan zanimljiv klijent:

http://simail.sourceforge.net/

Nisam ga preterano testirao, cini mi se da obecava dosta.

Pa ovo nije loše!
Malo bode oči ona mapa Slovenije pri svakom pokretanju, ali sve ostalo je tu: podrška za više naloga, preview mail na serveru, dosta drugih (sigurnosnih) opcija, mali (cca 3 i nešto MB), a i besplatan...

Hvala za link!

Ljudi, samo da spomenem novi the bat 3.6 home edition, koji je sada i graficki vise nego dobar, a interfejs je sada mnogo prilagodljiviji nego pre. O opcijama nema mnogo price, zna se da su najace. Svaka preporuka!

ZoNi je napisao(la):
ma, idi, molim te :d

koristim ja Magic Mail Monitor, ali on nije deo TBirda :)

Pa što mora da bude deo TBirda ako koristiš Mirandu i TBird svakodnevno...?

Koja su podesavanja naloga za i.Scribe GMail je u pitanju !!!
Hvala!

mene zanima takodje, podesavanje za g mail

SMTP server: smtp.gmail.com
POP3 server: pop3.gmail.com

SMTP server port: 465
POP3 server port: 995

Uključite obavezno opciju "use SSL for security on this server"...

Poslednja izmena:
Na Operinom mail klijentu se ti parametri sami podese cim napises gmail.Sad imam pitanje: Moze li da se podesi neki klijent da ne skida svu postu vec samo neprocitane poruke?
Naime krenula je da mi skida arhivirane poruke

To treba u podesavanjima Gmail-a da podesis: "Enable POP only for mail that arrives from now on"

Poslednja izmena:
Na Operinom mail klijentu se ti parametri sami podese cim napises gmail.Sad imam pitanje: Moze li da se podesi neki klijent da ne skida svu postu vec samo neprocitane poruke?
Naime krenula je da mi skida arhivirane poruke

Kod Foxmaila (koji trenutno koristim) takođe se sve samo namesti...

Odgovor na pitanje si već dobio... :)

Nazad
Vrh Dno