vidard je napisao(la):Pozdrav ljudi!
Zanimalo me da uporedim efikasnost TT12 sa svojim sadasnjim Cooler-om TiTi Dr Thermal TI-H748EN koji OC(2500+@3200+, vCore 1.675V, JNC kuciste, klima u sobi, sobna temp 24-25stepeni C) CPU hladi na oko 46(min44, max 49) stepeni C. Hladjenja nikad dosta, ako moze bolje sto da ne?
Cini mi se da TT12 ipak ne dolazi do izrazaja ako ne "vrti" na 5500o/min uz (za mene) preveliku buku od 48dB. Ako se koristi na oko 3000 o/min onda je mala(ako je uopste ima) prednost na "obicne" kulere.
Ima li nesto bolje od TI-H748EN a tise od TT12?
Možda, ali je zato ispravnovidard je napisao(la):Moras nauciti da prihvatis da tvoje misljenje nije jedino.
_/Neo\_ je napisao(la):A kakve sad veze ima kablovski net sa svim ovim. Ako dosta visish na netu nije mi jasno za cega ce ti klokovana mashina? OK je to shto svako zeli da ima brzu mashinu, ali ako ti komp sluzi za surfovanje netom, nevidim poentu.
_/Neo\_ je napisao(la):A kakve sad veze ima kablovski net sa svim ovim. Ako dosta visish na netu nije mi jasno za cega ce ti klokovana mashina? OK je to shto svako zeli da ima brzu mashinu, ali ako ti komp sluzi za surfovanje netom, nevidim poentu.
Delija je napisao(la):Pa za igranje u mrezi ti treba malo jaca masina!
p.s. A i to cudo od kartice se greje kao blesavo! (Bar ova koju sam isprobao!)
cheersvidard je napisao(la):@Delija & @ Vojkan
Kad bolje razmislim ima rezona to sto govorite. Ne znam sto sam se "uprpao" temperature od 50 stepeni C!
Ipak ce biti koristi od ove razmene iskustava! :banana:
Pozdrav i hvala!![]()
Bad MF je napisao(la):Zgodno je kad stavim da se nesto skida preko noci. Nije bas lepo kad zuji TT7+ cak ni na low po mrkloj tisini nocnoj :d. A to sto drzim klokovanu masinu, pa sve ima svoje kako i zasto![]()
Vojkan je napisao(la):cheers
Evo ti jedna sličica da se utešiš![]()
vidard je napisao(la):Pozdrav ljudi!
Zanimalo me da uporedim efikasnost TT12 sa svojim sadasnjim Cooler-om TiTi Dr Thermal TI-H748EN koji OC(2500+@3200+, vCore 1.675V, JNC kuciste, klima u sobi, sobna temp 24-25stepeni C) CPU hladi na oko 46(min44, max 49) stepeni C. Hladjenja nikad dosta, ako moze bolje sto da ne?
bem li ga, nigde ne piše..._/Neo\_ je napisao(la):@vojkan
a koja je to verzija CPU Burn-a
_/Neo\_ je napisao(la):A shta ti to imash kad ti treba TT7+, ja sa CM na 2400rpm dovoljno hladim 2,4GHz, i uopshte se nebrinem ako temperatura predje 55*C.
_/Neo\_ je napisao(la):A shta ti to imash kad ti treba TT7+, ja sa CM na 2400rpm dovoljno hladim 2,4GHz, i uopshte se nebrinem ako temperatura predje 55*C.
Koju verziju BIOSa imaš na Abitu?_/Neo\_ je napisao(la):@Vojkan Hvala na CPU Burnu-u. Evo sad sam pustio taj CPU burn koji si mi dao, i mogu ti reci da nisam nishta bolji od tebe.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari