Neko ko... je napisao(la):Kasperski 5.132 našao sve i sve ih sredio.
F-Secure i F-Prot nisu jedan te isti antiviruscastor je napisao(la):Idem da skinem F-Secure AV 2004 i KAV 5.
avg free je nasao 555 virusaoperic je napisao(la):nod32 v2 : 534 (kada promenim extenzije svima u exe onda nadje 584 ?! )
f-prot 3.14e : 582 infected + 5 suspicious
kaspersky 5.0.142 : 587
panda platinum 7.0 : 588
mcafee pro 7.0 : 588
norton 2005 beta : 587 (kada promenim extenzije svima u exe onda nadje 589 ?! )
ma na ovaj sam se vec navikaoStator je napisao(la):pa i E-trust je dzaba (doduse prvih godinu dana pa ga onda reinstaliras) pa je naso 582 tako da menjaj
2 castor: pa ja sam i napisao da je on nasao viruse, nigde nisam spominjao njihovo brisanje a u ostalom mislim da ni jedan anti virus ne moze da ociti viruse ako su u arhivi evo ja sam sada presao na f-prot i i on ih je izkulirao dok su bili u arhivi...
Filo je napisao(la):ma na ovaj sam se vec navikao
a ima i Avast Home i on je dzaba ali nece da se instaliran na server(imam server 2k3 na poslu i na njemu je avg bez problema)
ne sme ali hoce, za razliku od ostalih sto free sto nefreesalac je napisao(la):Opa, krsimo licencuFree AVG ne sme da se instalira na serverske masine
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari