...što je veoma bitno kod AV programa :dZoNi je napisao(la):(btw, ja koristim free Avast, jer ima cool skinove![]()
![]()
)
jddipqd je napisao(la):...
...što je veoma bitno kod AV programa :d
:wave;
ZoNi je napisao(la):ma, Norton je sasvim ok... kao sto rece NeoMatrix: "Nevidim zasto bi menjao, ako nisi imao do sad problema sa NAV-om"
(btw, ja koristim free Avast, jer ima cool skinove![]()
![]()
)
Marti Misterija je napisao(la):Ja uvek preporucujem NOD32, posle svih mogucih iskustava sa NAV i KAV egzibicijama za mene se ispostavio kao najbolji.
uf... sta da bacim - komp ili prozor?? :beat:kUdtiHaEX je napisao(la):...
onda Zoni ugasi komp, otvori prozor i baci ga
ZoNi je napisao(la):najbolji free AV (a ja HOCU da koristim sto je vise moguce free programa!), zato sto ima veoma redovan update, FREE tehnicku podrsku mailom (mada, nisam je za sada koristio, ali sa krekovanim programima i ne moze da se koristi)
drapin je napisao(la):Sta to nije user-friedly kod updejtovanja KAV-a ???Klik na update i dva klika na Next ! I gotovo.
Zaista sam i ja na nekoliko mesta nasao da se NOD32 jako lose snalazi sa trojancima. Licnih iskustava hvala Bogu nemam.
Dado je napisao(la):dok nortonu treba oko sat sat-ipo... , Norton sve hvata(ne bas sve) ali preopterecuje CPU ,
Ziveli , bez virusa cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari