Šta je novo?

Koji 24'' TFT?

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Planiram da menjam ova dva IBM-a za neki od 24"(ne mora 24 ali da je tu negde),e sad,koji uzeti ? ne treba mi za igranje,uglavnom posao (dizajn)

kakav je Dell 2405FPW ? ajde neki iskusni saveti :d

Poslednja izmena od urednika:
bolje da si uzeo F2380 :) ali ok, sada je gotovo :)

I ja sam se razmišljao za taj p2370hd, mogao sam da ga uzmem za 165e ne znam dal sam se zeznuo... Ali tuner mi ne treba i svi ti tn su mi odbojni nego eto samo zbog cene sam mislio, koliko sam čitao za tn ima solidnu sliku. A i od preko je pa ne bih imao garanciju ovde te da ga prodam/zamenim za nešto drugo.

I ja sam se razmišljao za taj p2370hd, mogao sam da ga uzmem za 165e ne znam dal sam se zeznuo... Ali tuner mi ne treba i svi ti tn su mi odbojni nego eto samo zbog cene sam mislio, koliko sam čitao za tn ima solidnu sliku. A i od preko je pa ne bih imao garanciju ovde te da ga prodam/zamenim za nešto drugo.

I ovaj je od preko :D ali imam godinu dana garanciju,slika je super ,nisam ga jos probao na pc-u, ali ovaj Lg mi je najbolja kupovina ikad.

Te "fore" sa panelima su kod svih proizvodjaca. Samo, kod Samsunga je bilo moguce proveriti koji je panel, za razliku od vecine drugih proivodjaca monitora :)

uzeh monitor, i sta reci, za 180e reporuka svakako..milina od boja, bar po mom ukusu, dizajn,..sve..jednio sto nema dvi kome smeta :)

... ko jos danas kupuje monitor od 24" bez DVI ili HDMI ?

retki su ti..ja sam lepo pitao, da znam ne bi pitao..isti monitor sa dvi prikljuckom je 40-50 e vise..
a citao sam dosta da razlika izmedju dvi i analaognog nije preterano velika...
pa ajde sad kad je kasno, da li je ?

Subjektivno. Ali ne vredi sigurno 50 evra ako kazes da je tolika razlika.
Ali ima monitora za mnogo manje od tih 180+50 sa dvi ili hdmi :).
No razlika stvarno nije toliko znacajna testirao sam vise puta menjajuci vga/dvi kabl

МОНИТОР-ТВ 24''?

Потребан ми је монитор-тв за мању собу... ТВ би се качио на кабловску. Има ли разлике у квалитету слике између монитора са тјунером и обичних монитора? Да ли постоје модели уз које се добија даљински управљач (или он иде уз све моделе)?
Не мора бити неки хај-енд, користио би се за нет, офис, филмове и ТВ...
Шта бисте препоручили?

П.С: Можда је глупо што питам, али... може ли се направити нека изведба: монитор + ТВ карта, и колико је то лошије решење?

Poslednja izmena:
Vrh Dno