upravo gledam cene na njihovom sajtu 28.076 din za 223bw.
to je 350€
na koju foru je dobio za 305€
@byMax:Pa dobro sada i ja se sisam kod moje frizerke za 150 kinti, a svima naplacuje po 200
Nemoguce da niko nije video ili probao nijedan od gore navedenih moitora, na koju foru onda svi pricaju da je Samsung bolji, samo to mi nije jasno?
juce sam video Asus vw222u - odusevio me monitor - nema probijanja pozadinskog svetla - nema ghosting-a - boje su sasvim solidne i dosta bolje nego na ostalim tft monitorima na kojima sam radio - ima i 3 godine garancije - nazalost mucio sam ga nekih pola sata - ima li neko da je kupio ovaj monitor - e da ne rekoh cenu 24300 din
u beogradskoj - prekoputa pravnog - bruka fin prodavac i bruka dobar monitor - na akciji u septembru
@colt: Teško da će izvući i na njegovoj trenutnoj rzoluciji (1280x1024...) dobar frame rate s obziorom na zahtevnost naslova koji nailaze...
Ako sam dobro iračun'o to je ~1.12% manje tako da i nije nešto posebno manja zahtevnost :dTacno, ali je 1440x900 nesto manje pixela od 1280x1024, samim tim i manja zahtevnost![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari