Samsung.com, stranica sa specifikacijama za 225BW: "And it's all topped off by a height-adjustable stand and optional integrated speakers."
Zvučnici su visoki ~ 3cm i kače se sa donje strane celom širinom. Nekom će poslužiti, nekom ne, ali monitor jeste skuplji par hiljada zbog njih.
Koliko ja znam, još ih ima.
Tako se prodaju, u paketu, sa zvučnicima, a zašto su uvezeni baš takvi a ne bez zvučnika i zašto ih je neko ovde nazvao "MM" je irelevantno. Monitori postoje, video, pipnuo, kupio, radi.
Ima smisla porediti naše cene sa EU_cenama_incl.VAT plus 3-5% zbog većih troškova
Njihov PDV (Value Added Tax)Sta znaci VAT ?
Ja sam danas (sad vec juce) uzeo 225BW i platio ga 30500 din (znaci oko 380eu) u firmi na Banovom Brdu... Inace mislio sam da je u pitanju obican, bez zvucnika model (po ceni i to sto na kutiji ne pise MM), ali kad sam otvorio kutiju nasao sam i dodatak sa zvucnicima...
Inace prezadovoljan sam monitorom i moja preporuka 🙂
Evo i ja sam juce narucio u doticnoj firmi jedan, videcemo sta ce stici i po kojoj ceni. Na kutiji sigurno ne pise MM sem ako je neki nas vesti trgovac kreativno upotrebio marker 🙂 .
Inace kad sam nazvao telefonom da pitam jel ima rekli su mi da ima po 32500, a kad sam ostavio narudzbinu na sajtu javio mi se covek da je potvrdi i rekao mi da je 30500, tako da ako pazarite popricajte sa sto vise radnika tamo mozda dobijete povoljniju cenu 😉 .
Pokusavao sam skoro 3 meseca da kupim ovu belineu ali sam samo slusao lazna obecanja.Je li neko tvrdi da ima bolji best buy od Belinea 102035W za 375€? Ako da, dajte da čujem šta bi to bilo. Dell 2007WFP isto nije loš samo skup i teško dobavljiv.
Koju grafičku imaš, bilo šta iole novije bi trebalo da podržava i veće rezolucije od 1400x1050 🙂 a to šta kaže 1 prodavac ne može da bude realno merilo. Koji normalan prodavac će da kudi ono što prodaje, osim ako ne želi da ti proda nešto skuplje ili nema Samsung u ponudi.Ja sam nameravao da kupim 203B, ali su me odvratile dve stvari: nestandardna rezolucija koju moja graficka ne podrzava (tj. 90% sam siguran da ne podrzava) i komentar jednog prodavca koji je totalno ispljuvao ovaj model u smislu da im se vecina monitor vratila kroz reklamacije. Na kraju sam uzeo 940N po logici da nije skup i da cu kupiti neki 21'' monitor jednog lepog dana kada im padne cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari