Samsung.com, stranica sa specifikacijama za 225BW: "And it's all topped off by a height-adjustable stand and optional integrated speakers."
Zvučnici su visoki ~ 3cm i kače se sa donje strane celom širinom. Nekom će poslužiti, nekom ne, ali monitor jeste skuplji par hiljada zbog njih.
Koliko ja znam, još ih ima.
Tako se prodaju, u paketu, sa zvučnicima, a zašto su uvezeni baš takvi a ne bez zvučnika i zašto ih je neko ovde nazvao "MM" je irelevantno. Monitori postoje, video, pipnuo, kupio, radi.
Ima smisla porediti naše cene sa EU_cenama_incl.VAT plus 3-5% zbog većih troškova
Njihov PDV (Value Added Tax)Sta znaci VAT ?
Ja sam danas (sad vec juce) uzeo 225BW i platio ga 30500 din (znaci oko 380eu) u firmi na Banovom Brdu... Inace mislio sam da je u pitanju obican, bez zvucnika model (po ceni i to sto na kutiji ne pise MM), ali kad sam otvorio kutiju nasao sam i dodatak sa zvucnicima...
Inace prezadovoljan sam monitorom i moja preporuka![]()
Evo i ja sam juce narucio u doticnoj firmi jedan, videcemo sta ce stici i po kojoj ceni. Na kutiji sigurno ne pise MM sem ako je neki nas vesti trgovac kreativno upotrebio marker.
Inace kad sam nazvao telefonom da pitam jel ima rekli su mi da ima po 32500, a kad sam ostavio narudzbinu na sajtu javio mi se covek da je potvrdi i rekao mi da je 30500, tako da ako pazarite popricajte sa sto vise radnika tamo mozda dobijete povoljniju cenu.
Pokusavao sam skoro 3 meseca da kupim ovu belineu ali sam samo slusao lazna obecanja.Je li neko tvrdi da ima bolji best buy od Belinea 102035W za 375€? Ako da, dajte da čujem šta bi to bilo. Dell 2007WFP isto nije loš samo skup i teško dobavljiv.
Koju grafičku imaš, bilo šta iole novije bi trebalo da podržava i veće rezolucije od 1400x1050Ja sam nameravao da kupim 203B, ali su me odvratile dve stvari: nestandardna rezolucija koju moja graficka ne podrzava (tj. 90% sam siguran da ne podrzava) i komentar jednog prodavca koji je totalno ispljuvao ovaj model u smislu da im se vecina monitor vratila kroz reklamacije. Na kraju sam uzeo 940N po logici da nije skup i da cu kupiti neki 21'' monitor jednog lepog dana kada im padne cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari