i dalje ne mogu da se odlucim da li 16:9 ili 4:3 . . .
sir, slanina, sir, slanina, sir, slanina, . . .
Ja sam to delimično rešio uključivanjem bilinearnog filtriranja u MPC-u, mada ako je loš DivX onda mu nema spasa...samo me nervira slaba rezolucija mojih divx filmova koja uzrokuje losu sliku, inace sa snimcima visoke rezolucije odlicno izgleda
suljpa (16:10)!:d cekaj 226bw (ja vec osedeo :wall: ) u prevodu : wide all the way a ovaj (226bw) bi trebao da bude ispod 400e bar se ja nadam :S:
21000gde je najjeftinij 204wt?!? koliko je u metrou sada?!?
Znači wide ti odgovara, onda svakako 205BW, uglavnom sam čuo dobre utiske o njemuNameravam da svoj Samsung 757MB CRT monitor zamenim nekim TFT modelom. Čitajući testove na Benchmarku i prateći forum sveo sam izbor na dva modela Samsung 931BF i Samsung 205BW. Da li neko može da uporedi ova dva monitora i predloži mi koji da kupim? Inače računar koristim za programiranje, igranje igara i gledanje filmova.
Kakvo je misljenje o 203b
cena mu je vise nego dobra
285 sa pdv -om?
Koliko ja znam svi wide monitori su 16:10.jedna napomena... na 205bw pise da je 16:10 a ne 16:9 ... zato mozda ima nesto vecu visinu od standardnog wide-a
Sta mislite jer ce ostati ova cena za 225BW ili ce da pada/raste u sledecih mesec dana ? Planiram uskoro da kupim LCD prvo sam hteo neku 20" wide, ali ova cena od 370 evra za 225BW mi deluje stvarno kao odlicna ponuda. Lovu cu imati tek za neke dve nedelje, sta mi vi preporucujete da kupim tada samsung ili da cekam jos malo ili neki drugi model ima sa slicnom cenom od oko 350 evra a da je 22" i da ima HDCP ?
Stigao je neki novi redizajniran 225BW model sa ugrađenim zvučnicima... cena koju sam video na njemu: oko 440e.
Ako misliš na USA tržište koje ovde stalno mami uzdahe :S: , više puta je dokazana 'moja' empirijska formula:na normalnim trzistima 225bw - 380$, tj sub 300e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari