dugmici su tolko meki da je zagovoljstvo kucati. plus imaju kratak hod, kad na notebook-u. fantasticna tastatura. ima sivi ram i crne dugmice.Da li su mekani dugmici na toj tastaturi.Ja sad imam neku socijalnu Logitech tastaturu i cini mi se S96 logitech mis koji nije los.
ajde ljudi kad kupite 971P recite koliko ste pukli i gde, koje je boje i slicno. ima nas jos zainteresovanih.
kod mene ista pricha kao NEX.
Pazi samsung<N> je makar 50e skuplji..a ne dobijesh nishta....
odlučio sam da uzmem wide TFT sa cenom oko 300e.Takođe, filmovi uvek stižu u widescreen formatu, pa je iskorišćenost rezolucije na monitoru kakav je W19-1, znatno bolja i efektivno je jednaka iskustvu koje bi imali na 21-inčnim monitorima klasičnog 4:3 aspekta.
Mislis ...:eyebrows:
Rotacija oko svoje ose
Rotacija oko svoje ose
Ima i za 217€
Ja ramisljam da ga uzmem, ako ga neko poseduje nek napise utiske.
Da ne bude zabune, ja nemam pojma kakva je ta firma, nikad nista nisam kupio kod njih, samo sam video link na pcberzi, a stavio sam ga ovde jer je jeftinije od ovog sto je naveo blue, a na tom linku su i detaljnije karakteristike monitora.Od četvrtka 14.09 na lageru Belinea LCD 1925 S1W monitor. Izuzetne karakteristike: odziv 5 ms, kontrast 850:1, ugao gledanja 160/160 stepeni, 19`` Wide.... Cena 18.550,00 Dinara sa uračunatim PDV-om.
onda sam video sliku na 931 BF na 1024 * 768 i bila je drasticno boljai to na SUSE linuksu te kad sam namestio na native - odusevljenje
A kakva je slika u igrama u 1024?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari