Ma ne probija mi budzet samo ako je taj lg bolje resenje od monitora belinea.Ljudi su nahvalili LG 1919s, što ti probija budžet za 10tak eura...
Ja se baš dvoumim oko toga da l' da kupim neku 19icu ~200e, ili da se otvaram za 20" wide ~350e (što mi uzdrmava budžet) - provali ti to, sam sam sebi smešan, znam da su babe i žabe, ali i da verovatno nije kvalitativna razlika 75% kao što je cenovna... ipak treba ja da gledam u to nekoliko godina... da poludi čovek :wave:
Dvoumim se izmedju ova dva modela. Samsung je 2ms, a LG 4ms i to mi nije bitno tako to i ne bih uzimao u ubzir, jer mislim da je i 4ms dosta dobro. Oba monitora imaju contrast od 2000:1, dok LG ima bolje uglove gledanja.
Sve je to na papiru, zeleo bih da cujem ljude koji imaju ove monitore (dovoljno je samo jedan od dva ponudjena) i da mi mi kazu kakvi su. Bitno mi je da monitori budu dobri i u pokretnim slikama, ali i kada po ceo dan surfujem, programiram ili jednostavno buljim u statican desktop ili neki program
. Hvala.
Dvoumim se izmedju ova dva modela. Samsung je 2ms, a LG 4ms i to mi nije bitno tako to i ne bih uzimao u ubzir, jer mislim da je i 4ms dosta dobro. Oba monitora imaju contrast od 2000:1, dok LG ima bolje uglove gledanja.
Sve je to na papiru, zeleo bih da cujem ljude koji imaju ove monitore (dovoljno je samo jedan od dva ponudjena) i da mi mi kazu kakvi su. Bitno mi je da monitori budu dobri i u pokretnim slikama, ali i kada po ceo dan surfujem, programiram ili jednostavno buljim u statican desktop ili neki program
. Hvala.
Jerry poredish babu i zhabuja bi uzeo 971p....ali to sam ja
Ono za samsung je znachi standard...josh na ni jednom LG-u nisam video da probija osvetljenje..mislite o tome.
Hmm, i ja bih uzeo 971p iako je nenormalno ružan
A imam u firmi tri LG-ja (dva 1750H i jedan 1730B) i na svima probija osvetljenje po stranama...
zato valja uzeti beli, koji je meni i lepsi.
970P je siv i mnogo je ruzniji. belo je samo postolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari