e super, onda su pixeli mm²velko je napisao(la):ista kao na 17"![]()
sale prdez je napisao(la):@ Misko:
uzecu najverovatnije pva panel, i ako sam zadovoljan njime nema razloga da ga ne koristim duzi vremenski period. i bas ce me biti briga sto ce izaci bolji za godinu dana. zato i ne kupujem jeftini tn, nego skuplji pva, da mi traje duze...
Zveki je napisao(la):E sutra cu da izakam Fujitsu Siemens W19-1, pa cu javiti utiske, ali ovo sto sam do sada video o njemu :zgran:
http://www.fujitsu-siemens.se/products/displays_projectors/home_displays/scaleoview_w19-1.html
Ne znam za vas, ali meni je wide-screen straobalno prirodniji i zgodniji.
Jednostavno kad sa 16:9 sednem za 4:3, kao da mi se pogled suzi po sirini, a razvuce pa visini!
I sto je najbitnije W19-1 kosta oko 350 eur (SA PDV)
P.S. dobija se i DVI i RGB kabl!
Neskica je napisao(la):I mene zanimaju 19-ke dilema je (ili trilema) izmedju 913 N, 930 BF ili 940 B?
Vec dosta vremena pratim razne forume i testove ovih monitora ali nikako da iskristalisem misljenje.
Jer svaki ima nekih dobrih i losih strana(jedan manje kosta ali ima losiji odziv,drugi vernije prikazuje boje i sl.). Taman se odlucim za jedan pa me neki post ili slicno odvrati od konacne odluke.
Znam da ce neki reci da sam neodlucan ali kad vec kupujem relativno skupo parce opreme zelim da prodjem najbolje sto mogu.
Hvala svima na sugestijama.
Neskica je napisao(la):Sutra je vec odavno proslo !
Kakvi su utisci?
Žena ima 913V (meni bolji od 913N) i sasvim je ok, ali meni nije bio zanimljiv jer nema DVI.Neskica je napisao(la):I mene zanimaju 19-ke dilema je (ili trilema) izmedju 913 N, 930 BF ili 940 B?
Vec dosta vremena pratim razne forume i testove ovih monitora ali nikako da iskristalisem misljenje.
Ne primećuje se – nije uočljivoLiLa je napisao(la):Da li je neko mozda kod 930bf primetio pojavu artifakta tj. svetlih tragova koji se pojavljuju prilikom pomeranja prozora ili kursora od misa npr. ? Procitao sam na x-bit labs-u da mu zameraju ovo,drugar planira da uzme pomenuti monitor pa sam se pitao da li je uocljivo?
A da li je monitor dovoljno brz da se bez smetnji odigra neki fps mozda?msav je napisao(la):Imam na poslu 930BF, video sam 940B na kome je slika definitivno bolja.
– 94(5)0B (ukoliko nisi video gornja tri – savršen, best buy)
sale prdez je napisao(la):mogao bi da razmislis i o samsungu 970P. imas review na benchmarku.
A da li postoji jos neka razlika izmedju 940b i 950b osim u izgledu ?msav je napisao(la):Imam na poslu 930BF, video sam 940B na kome je slika definitivno bolja.
94(5)0B (ukoliko nisi video gornja tri – savršen, best buy)
Mislim da ne, specifikacije kažu da su u dlaku isti.LiLa je napisao(la):A da li postoji jos neka razlika izmedju 940b i 950b osim u izgledu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari