MX510
Mis je dobar, ali ne i savrsen i to iz nekoliko razloga, rekao bih subjektivnih:
1. mogao je da bude malo veci, recimo kao mx1000, koji mnogo bolje lezi u (mojoj) ruci. Najvise bi mi odgovaralo da mu je "dupence" malo vece, tj. da je prevoj malo pomeren unazad. Koliko sam primetio po slikama, ni kod G5 nisu odustali od ove velicine i oblika.
2. Mnogo vise mi smeta drajver koji nema tako jednostavnu stvar koju ima svaki A4tech od 5 evra - skrol radi samo kada prozor ima fokus, bez obzira gde se nalazi pointer. Ovo proizvodi onaj "pomeri-klikni-skroluj" sindrom na koji se nisam navikao ni posle 2 godine. Na pismo Logitechu sa zahtevom za ovom opcijom u sledecoj verziji drajvera sam dobio (verovatno) bot-odgovor kako su zadovoljni sto koristim upravo njihov proizvod, i kako se nadaju da cu i ja biti zadovoljan sto koristim upravo njihov proizvod. Sramota... Ako neko zna za neki 3rd party softver koji ume ovo sto trazim....
3. Nedostaje i horizontalni skrol, to stvarno ume da smanji cimanje ruke po stolu.
Sto se tice preciznosti, nemam primedbi, za crtanje i obradu slika je bez premca.