Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A4Tech SWOP 3, fine, sedefaste boje. Evo već treća godina (ili četvrta), i sve je OK, mada lagano desni taster posustaje.

danas stigao za 24eu.A4 tech x750bf.laserski 2500dpi,ima taster za trostruko pucanje u igrama i programibilne tastere.Na jednom sam npr.stavio da zatvara aplikacije a na drugom sam stavio "cut" za fajlove koje prebacujem.Lep je i jako lepo lezi ur uci.Za tako mali novac dobija se dosta.Preporuchio bih ga svakome.

Logitech G5, mis je bez premca po pitanju preciznosti, imao sam ranije MX500, i on je odlican, ali je G5 dosta precizniji i daleko laksi, bukvalno mozes da ga pomeras po 1 pixel po ekranu:)

Logitec UltraX prezadovoljan mada sam morao da mu promenim levi taster jer je crkao od previse kliktanja :) Oo

Logitech MX-1000 rules... Kupio sam ga pre 5 dana, i baterija mi jos uvek traje... Odlican je...

Logitech G7

Logitech MX310 - farba je pocela da se skida ali i dalje radi kao zmaj. Kupljen u DESK-u za ~30e, mada sada moze da se nadje i u OEM varijanti za ~20e.

Ja sam na mx500... rado bi presao na laser... no kad se ukazu povoljnije fin prilike...

Logitech optical standard.

Logitech s48a, mator mishonja, kuglicni, ali radi perfektno...
Koristio sam i neke A4Tech obicne i wireless, ali logi je zakon. Kako sam se zacudio kad su mi 2001 ispisali gaanciju na 3 godine, znaci... tu facu je trebalo slikati,)

Poslednja izmena:
MS Inteli Mouse Explorer 4 - za tu cenu je odlican! Lepo lezi u ruci, precizan, najveca man - malo teze se pritiska middle button, ne znam da li moze da se olabavi potrebna snaga... Za sada sam tu funkciju dodelio velikom tasteru sa strane

pitanje za vlasnike copperheada
da li on ima forward i back dugmiće sa strane kao MX500/10/18?

Logitech MediaPlay

Jes da je bezicni ali je extra za igre, ne primecujem nikakav lag

Logitech Pilot wireles (uz EX110), dobar je

Nabavio sam nov mis, RX600 :)

Logitech MouseMan Dual Optical x2 (desktop+laptop) :)))
zakon mishonja :)

16.gif

MX510

Mis je dobar, ali ne i savrsen i to iz nekoliko razloga, rekao bih subjektivnih:

1. mogao je da bude malo veci, recimo kao mx1000, koji mnogo bolje lezi u (mojoj) ruci. Najvise bi mi odgovaralo da mu je "dupence" malo vece, tj. da je prevoj malo pomeren unazad. Koliko sam primetio po slikama, ni kod G5 nisu odustali od ove velicine i oblika.

2. Mnogo vise mi smeta drajver koji nema tako jednostavnu stvar koju ima svaki A4tech od 5 evra - skrol radi samo kada prozor ima fokus, bez obzira gde se nalazi pointer. Ovo proizvodi onaj "pomeri-klikni-skroluj" sindrom na koji se nisam navikao ni posle 2 godine. Na pismo Logitechu sa zahtevom za ovom opcijom u sledecoj verziji drajvera sam dobio (verovatno) bot-odgovor kako su zadovoljni sto koristim upravo njihov proizvod, i kako se nadaju da cu i ja biti zadovoljan sto koristim upravo njihov proizvod. Sramota... Ako neko zna za neki 3rd party softver koji ume ovo sto trazim....

3. Nedostaje i horizontalni skrol, to stvarno ume da smanji cimanje ruke po stolu.

Sto se tice preciznosti, nemam primedbi, za crtanje i obradu slika je bez premca.

Logitech MX510 bez zamerki ;) i ima da ga koristim dok ne ugine :D

Logitech S96 vec 2 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno