Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Logitech MX1000 + obicna platnena,ali velika podloga...

Kako do sada nisam video ovaj teadar ;)... Koristim intelli 3.0a... a trenutno ibm touch pad :D

Logitech Mx310 i za sada me dobro sluzi:smash:

e ovo su naj zakon threadovi :)

nego imam josh jednog misonju MS comfort :)

Bezicni logitech nx 60 , Logitech je neprevazidjen u misjoj tehnici ovo mi je 3,4 a nikad nijedan se nije pokvario !

MX510 na sigurno najodvratnijoj podlozi koja postoji, na njoj je secirano ljudsko grlo na kojoj se vidi neka zlezda... Ne pitajte odakle mi........:wall:

wireless intelli 2, koji mi radi samo sa jednom baterijom umesto sa dve!:smoke: I pritom nisam je skoro menjao!:d

Juce me je zence prijatno iznenadila sa G5, odusevljen sam kakav je to misonja :D a tek kutija za tegice vaauuuu
A ladno ga je krila na gajbi desetak dana i htela da ga montira u toku noci pa da se izjutra izenadim ali nije znala kako to da uradi :p kako je to slatko :)

Jeb... brate svaka cast na izboru !!! mislim zene naravno :D , stvarno je simpa !

neki logitech?

Koristim nekog logitech optickog misa kome nikad nisam ni znao oznaku, kupljen samo u kesici nekoj!:p I od tad promenih mislim 3 konfe a on i dalje sljaka bez problema:) . A sta je sve prosao...:bottle: jednom sam ga zavalio u zid, a par puta o sto!!:-devil-: Naravno on je bio ni kriv ni duzan.. Najjaci je!

Razer viper, odlican je, mada bih ga menjao za logitech MX rev :smoke:

Dosla nova prinova u kucu. Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse :D

...da dodam jos jednog sam udomio IntelliMouse Explorer 4.0 :p

Neznam koji je model ali evo slike koristim ga vec vise od dve godine i odlicno radi.

Prilozi

• Logitech.jpg
    Logitech.jpg
    82 KB · Pregleda: 62
od pre 10-ak dana
Log mx610

Prilozi

• mx610-2.jpg
    mx610-2.jpg
    13.9 KB · Pregleda: 99
Kupih pre jedno mesec dana Microsoft Natural Ergonomic 4000 Value Pack i sad koristim Microsoft Comfort Optical Mouse 3000... :) Inace pre toga sam ubio od batina neki A4 Tech-ov opticki mis koji mi je verovatno oduzeo nekoliko godina zivota... :bottle:

Logi RX1000 i Dell opticki misonja + KGB podloga :p

Join the club! ;)
MX310

Ajd kad se pise naveliko - crni Logitech-a S-69 (Dell brend). Nikakva optika i tome slicno... Apsolutna klasika (pored crne IBM-ove tastature). :)

PC: Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 + XTRAC Zoom pad
Mac: Apple Wireless Mighty Mouse + XTRAC Pro HS

Kada koristim PowerBook kod kuce povezujem ga na Logitech Cordless Desktop S530 for Mac.

Poslednja izmena:
dual optical evo četvrta il' peta godina i ne planiram zamenu. garancija još važi :d

6737_160.jpg

G7, odlicno sljaka, jedino se baterija potrosi za 3 dana.

G5 i prezadovoljan sam...

apple mighty mouse

Hehe konacno sam pazario REVOLUTION-a:D

jel treba da se formira baterija i kako...???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno