Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Corey je napisao(la):
pitanje za vlasnike copperheada
da li on ima forward i back dugmiće sa strane kao MX500/10/18?
da

Trust 2505 optical nije nesto ali navika je cudo...

Pitanje za sve koji poseduju Logitech MX510: odlepljuju mi se polako one teflonske "stopice" (ili kako se već zovu) koji odižu miša od podloge da ne klizi po njoj celom površinom...
Ostale su mi još tri od ukupno pet i osetim da mišonja polako počinje da zapinje za podlogu. Dešava li se to još nekom?
Kako to da rešim? Ima li to da se kupi negde, ili da isečem od nekog pogodnog materijala pa nalepim ispod?

Ja sam dobio neke, mislim bele, u kompletu,ali se verovatno koriste uz onaj steelpad. Ili osakati nekog starog mišonju :)

Od skoro srecni vlasnik Microsoft wireless Laser 6000 :)

EuroCASE model: SPM001

Mis

mx1000 prvi laser a mene i zadnji (emotivno sam vezan za njega)

Juce me je zence prijatno iznenadila sa G5, odusevljen sam kakav je to misonja :D a tek kutija za tegice vaauuuu
A ladno ga je krila na gajbi desetak dana i htela da ga montira u toku noci pa da se izjutra izenadim ali nije znala kako to da uradi :p kako je to slatko :)

Juce me je zence prijatno iznenadila sa G5, odusevljen sam kakav je to misonja :D a tek kutija za tegice vaauuuu
A ladno ga je krila na gajbi desetak dana i htela da ga montira u toku noci pa da se izjutra izenadim ali nije znala kako to da uradi :p kako je to slatko :)

druze ne pustaj je , odmah je ozeni ;) :):):D

inace koliko traju baterije na g5? znam da je to problem kod dosta drugih modela logitech-a.

poz

Poslednja izmena:
Eh odmah, to se vec desilo odavno :eyebrows: :bottle:
Ma nema baterije, ali ima tegice :d
USB je, sa finim kablicem koji je isprepleten nekom mrezicom, ma nemam reci koliko je dobar. Svaka preporuka!!! Ko moze da priusti naravno.
G7 je na baterije, ali nema tegice, lol i kosta ~100 yura :-devil-:

Poslednja izmena:
Trenuto neki Logitech no name
Uskoro cu 510

Eh odmah, to se vec desilo odavno :eyebrows: :bottle:
Ma nema baterije, ali ima tegice :d
USB je, sa finim kablicem koji je isprepleten nekom mrezicom, ma nemam reci koliko je dobar. Svaka preporuka!!! Ko moze da priusti naravno.
G7 je na baterije, ali nema tegice, lol i kosta ~100 yura :-devil-:

nisam znao da G5 nije wireless,najvise sam koristio (i sada koristim) microsoftove tastaturu i misa ... i koliko sam pratio razvoj dogadjaja poslednjih godina logitech nesto mnogo zaostaje u optimizovanju potrosnje baterija (nazalost). ponadao sam se da se to mozda promenilo sa novijim serijama njihovih miseva..

poz

Logitech G5 !!! Mislim sta reci osim da sam prezadovoljan !

Mx 510
Necu menjati u skorijoj buducnosti odlican

nisam znao da G5 nije wireless,najvise sam koristio (i sada koristim) microsoftove tastaturu i misa ... i koliko sam pratio razvoj dogadjaja poslednjih godina logitech nesto mnogo zaostaje u optimizovanju potrosnje baterija (nazalost). ponadao sam se da se to mozda promenilo sa novijim serijama njihovih miseva..

poz

Mislim da na G7 ide li-jon baterija.To je skroz ok.

Uz G7 idu dve Li-Ion baterije koje se koriste i pune naizmenično. Ima 2 režima punjenja, Boost i Normal. Ukoliko se pune u Normal režimu, baterije traju oko 30 časova, a punjenje oko 10. Kad je Boost mod, onda baterije traju oko 20 časova, a punjenje oko 2 časa. Ovo je sve iz prakse, nikad ništa ne verujem specifikacijama...

Smesno zvuci u odnosu na vase miseve, ali ja imam Genius NetScroll Eye i zadovoljan sam:)

G7,G5,MX1000 :) treba li nekom sta od toga ?:)

@mastercula: Samo nadji neku dobru podlogu. Ove obicne se brzo izlizu od lasera. :wave:

Ma vozim ga na stolu bez podloge, nikada ih nisam koristio, smaraju me :)
Ali hvala na predlogu :wave:

Poslednja izmena:
Genius NetScrool+ Eye Blue,sluzi svrsi :d .Uf ,ali kada sam probao mx310 u igraonici, shvatio sam sta znaci dobar mis... :bottle:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno