Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ispala veka :S:

Zbog kolicine kablova koje imam, morao sam da uzmem nekog bezicnog glodara, a kako sam subjektivni ljubitelj iskljucivo proizvoda sa oznakom "Logitech", uzeo sam prvo sto mi je palo pod ruku, a da nije skupo.

nx60

Dobar je misonja, ali...ne znam o cemu sam razmisljao kada sam ga kupovao....nisam ga malte ne ni pogledao. Tek kada sam zamenio starog....skapirao sam da je ovo misonja za laptop racunar. "Vozim" ga sa tri prsta i smorio sam se najstrasnije. Revolution je kewa, ali mi se cini da ne vredi taj novac...tj. ja nikada ne bih dao toliki novac za misonju. 40e je gornja granica.

G5 rulz (manje vise)
Evo sta se desava jadni kinezi umorni od rada ne zaletuju mikro prekidac do ploce vec ostave par milimetara razmaka izmedju istih tako da se odvali bakarni sloj na ploci (prekidac potone od silnog pritezanja)
RESENJE: spustit perkidac do ploce tj preletovati sva tri kontakta i proveriti shemu meni je bila crkla u duzini od 10 mm pa sam zicao
PREPORUKA: Logitech ima problem sa ovim (sredjivao sam i mx660 mislim koji jr lik uspeo i da polomi i plocu) odnesite u neki TV servis ili tako nesto cim pocne da jase za nekog ko zna par minuta posla i nebi trebo da odere

Microsoft

Microsoft Comfort Optical Mouse 3000

prezadovoljan sam narocito tasterom zoom koji mi opasno skracuje vreme u Photoshop-u:smoke:

A4 Tech X-750BF, za tu kintu nema boljeg gamerskog misa.

Poslednja izmena:
Ja 'uzo pre dva dana GENIUS ERGO 520 (optical, MAX1600dpi, 8 buttons) za 900din!!! sa 1god garancije.

Mislim da jeftiniji i bolji mis ne moze da se uzme, a cena je prosto da ne verujes, mislis greska. Odes na sajt kad i tamo stoji ista cena. Okrenes telefon i pitas ima li, i dobijes odgovor ima, cena 900din. Spakujes se i odes da kupis.

Zasto ovo pisem? Pa zato sto kada odradite search na ITsvet-u ili PCberza-i dobicete da je mis samo na jednom mestu 11e(900din), a sledeca najniza i sve ostale cene su 24e. I mislicete da je verovatno greska, ali nije.

Poslednja izmena:
Ja koristim genius NetScroll+ Eye. Kupio ga odavno iz čistog zezanja, bio 650 din, kao da vidim kakav je to optički miš za te pare (tad su optički miševi bili znatno skuplji). Toliko dobro radi da ga nisma promenio ni kad sam kupio novi komp. Jedino se dešava pod XP da mu ponekad kurzor pobegne, ovo se pod 2k ne dešava. Ne znam u čemu je vic.

Danas sam pazario Logitech RX300. Skroz korektan mis. Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje za vlasnike ovog misa. Primetio sam da kada pritiskam tockic tj. trece dugme veoma brzo ponasa se kao dvoklik, znaci ona kruzna strelica (koja je za autoscroll) se u okviru Firefoxa pojavljuje na drugi klik. Kada usporeno radim, iz prve se pojavi autoscroll, malo se setam stranicom pritisnem jos jednom i on nestane. Samo me zanima da li se trece dugme kod vlasnika ovog misa takodje isto ponasa.

Skontao sam da je problem u softwareu. Kada iskljucim setpoint sve normalno radi sto se tice autoscrolla, ali nazalost bez njega ne rade levi i desni tilt od dugmica. Inace koristim setpoint verziju 4.0.

Od kada sam kupio laptop vozam Logitech VX Revolution i nebi ga menjao nizasta :)

79463610ed7.jpg

:d

microsoft laser 6000
0,1425,sz=1&i=106232,00.jpg

Evo vec neko vreme furam Razer DeathAdder-a i moram reci da sam zaista vrlo zadovoljan :)

Prilozi

• razer_deathadder.jpg
    razer_deathadder.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 85
Ovaj illidan je najmorbidniji lik na netu:D

Poslednja izmena:
Vr' je slika : ))

@topic

Logitech LX3

41706-11276.jpg

Poslednja izmena:
A4Tech Office 8K, s jednom add-in plavom LED...

Takodje A4Tech Office 8K, ali stock LED;)

Logitech RX 1000 Laser, ali planiram kupovinu nekog boljeg, tamo za NG :)

Dal' MX Revolution ili nešto slabije, videćemo, ali ću se iscediti do kraja za novog, ipak miša držim u ruci non stop i, pored monitora, predstavlja jednu od najbitnijih komponenti :)

Sada koristim A4 tech OFFICE 8K ciji je levi klik poceo da zeza... (ponekad klikce sam dva puta)

BTW: Do sada nisam imao iskustva sa laserskim misevima pa me interesuje da li da uzmem Genius Ergo 520 koji je opticki ili Genius Ergo 525 koji je laserski???
Naravno postoji razlika u ceni >>> Model 520 je 850 din a 525 1700,00 din...

Misonja izgleda fantasticno!!!

Nista bez microsoft intelli explorer 3.0 e to je pacovcina za vidjeti :D

do pre pola godine imo sam neki a4 tech on mi je trajao 4 godine pa samo ga prodo i uzeo Logitech Rx1000 pa sam i njega prodao i uzeo Trust 690Z i dosta sam zadovoljan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno