Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Intelli 4.0 vec 3,5 godine i extra zadovoljan!!! ;)

Poslednja izmena:
Logitech LX7 (iz kompleta sa tastarurom), veoma sam zadovoljan!

Logitech Mx518
Kad se covek navikne da dobro, tesko predje na lose. A i zasto bi

razer diamondback, chameleon boja

Logitech G1... prezadovoljan sam... brz, lagan, precizan, 4 tastera... sta ti vise treba! :D

Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0a, a pre toga je bio Microsoft Optical Basic kome je iznenada crkao desni klik...

Logitech G3 :)

A4tech ultra mega dzidzi ima plavu led diodu,500 din,eto i ja sam ispod 30e :) radi posao

cekam ovog :)

000000053336uu6.jpg

A4 Tech X-710BF Game mouse; jako zgodna spravica za igranje FPS-a, pošto pored skrola ima dodatno dugmence koje ima isti učunak kao kad tri puta stisneš levi taster(fire), mada dobro radi i u Oblivionu.;) Ranije sam imao A4 Tech SWOP 53, radi, ali je u penziji. Jedno vreme sam koristio i MX 310, ali je bio suviše tvrd za moj ukus pa sam ga poklonio.:,,:

Osim Logitech G7 cesto koristim i Logitech
Dual Optical.

Razer Deathadder....najbolja zamena za ljubitelje ms inteli 3 i 4 serije

G1 kao i dobar deo vas ovde koliko vidim i prilično sam zadovoljan. Nema preskakanja kao kod onog osnovnog modela, dosta je precizan...

Trenutno Logitech G3 ali u putu je Microsoft Intelli Explorer 3.0, nova edicija :)

Trenutno koristi Pad na laptopu :D
Inace pre toga sam imao A4tech bezicnu tastaturu sa bezicim opticki misem, i mogu da ih pohvalim i preporucim svakom, jer su mi 2 godine radili bez greske !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno