Šta je novo?

Koje su vam temperature HDD-ova?

@Delija
Smajlić na kraju sve govori.....nego ima li neki program kojim bi mogao da isčitam temp. za raid???

Samsung SATA 120Gb - ~33 C

Temperatura u potkrovlju cca. 35 C i danju i noću (čitaj: nema klimeeeeeee :smoke: )

outlaw je napisao(la):
Samsung SATA 120Gb - ~33 C

Temperatura u potkrovlju cca. 35 C i danju i noću (čitaj: nema klimeeeeeee :smoke: )
zakljucak: netacno ocitavanje temperature :D

zava1974 je napisao(la):
@Delija
Smajlić na kraju sve govori.....nego ima li neki program kojim bi mogao da isčitam temp. za raid???

Ma video ja, nego nisam mogao da odolim... :d

A za ovo drugo, nemam pojma. Ni meni ne pokazuje tempu drugog harda na PCI kontroleru, iako ne koristim RAID...

joriq je napisao(la):
zakljucak: netacno ocitavanje temperature :D

I to i 8 ventilatora koji prave buku kao kad poleće avion :-devil-:

zava1974 je napisao(la):
@Delija
Hardware Sensors Monitor

hddtmp8ma.jpg

Lako je sad se qrciti :D sa 15C u sobi... Sad su i moji svi na 30-34C... ;)

@Superstarr
Hardware Sensors Monitor ne radi.....ne mogu da čekiram HDD, a i nema ih prikazanih u tabeli.....ništa što sam do sada probao ne radi.......probao sam oko dvadesetak programa tog tipa....ništa ??????

Hvala za predlog....Pozz

Kupio sam HDD cooler Titan 6cm X 2... Drzi ga na 21 - 23 C, a kada sam kopirao neke filmove na hard, bilo je 22-24 C. Hard je Maxtor 6Y160P0 160GB.

Imao sam malo problema da posle postavljanja kulera vratim hard u kuciste, ali nekako sam uspeo. (srafovi su zakacinjali one jezicke na koje HDD stoji) :D

Vrh Dno