mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
21 idle, 26 load... cini mi se 
sutni kuciste u radu par puta, pa ces da vidisgenuine je napisao(la):WDC 160 GB oko 50 C i jace zavisi od rada.....
a sto je bitno kada je garancija 3 godine ?
genuine je napisao(la):a temperatura bar za mene sve ispod 65 je ok...sve iznad znaci da mi je u sobi 40 pa bi pre trebalo da se za sebe zabrinem![]()
ToxiC je napisao(la):p.s.
jedna mala digresija, nemojte se zavarati da sa bilo kakvim konvencionalnim hladjenjem (citaj ventilatori) mozete ohladiti HDD-ove. Oni sluze samo da vam "odvedu/rasprse" vreo vazduh sa elektronike, hladjenje komponete kao sto je HDD se moze postici jedino dovodjenjem hladnog vazduha, sto je u ovim danima moguce samo kod sretnika koji imaju kilmu![]()
pa i nisi bas u pravu... kretanje vazduha odvodi toplotu...Baraba je napisao(la):U pravu si potpuno. Kretanje vazduha nije i rashladjivanje. Kretanje vazduha podseca na hladjenje, ali to je samo kretanje cestica iste temperature koja se pri tom ne smanjuje. (moze se samo povecati od trenja, ali to je sada druga prica...:wall: )
:wave:
Prica je bila o kretanju vazduha a ne o izmeni vazduha i odvodjenju istog!joriq je napisao(la):pa i nisi bas u pravu... kretanje vazduha odvodi toplotu...
Pogledaj gramatiku za 5. razred:d :d :dmarkokikinda je napisao(la):DA LI se pise odvojeno
Delija je napisao(la):@markokikinda
Ako mislis na scouser-a, covek se debelo zaje*ava, a ti si otkrio vrucu vodu... :S: :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari