HighONE@ da na to mislim jer sam navikao na Logitech rx1000 i to je ono sto me kolje pri izboru misa, jer mi mis treba da ima sto vise makroa ali mi ne treba za igranje igrica?
Sto se tice A4 TECH XL-747H citiram neki komentar, pa bih zamolio da mi se potvrdi da li je ovaj opis tacan, (tu sam i procitao da skrol moze levo/desno):
Nakon više od godinu dana, red je da i ja napišem nešto o njemu. Miš je po ideji za igrače, ali ja ga preporučujem i u kancelarijama zbog softwera koji omogućava da dugmiće (recimo bočne) pretvorite u Copy i Paste, takođe točkić kada se upari sa softwerom pored funkcije gore-dole dobija i levo-desno sto je divota za Excel. Svi dugmići osim za brzinu odziva mogu promeniti funkciju. Mogu raditi dugmići/slova sa tastature, pa čak i praviti kombinaciju dugmića. Toliko za office, za umetnike je iznad proseka zbog njegove preciznosti (naravno ako se dobro konfigurise) jer pored tegića koji mogu da se odvoje/dodaju, softwere ima ljudima slabo poznatu funkciju "OC USB" slota kojim se povećava odziv korišćenja miša. Na žalost, to ume da šteti na nekim PC. Za igrače, ovaj miš je opasno dobra zamena za Razor i SteelSeries ako ne mogu da ih priušte. Dušu dalo za RPG. Problem je kvalitet, kod druga gde sam prvi put video ovaj miš otkazao je točkic, drugom gubi kontakt. Meni još radi super i jako sam zadovoljan.
Kakvi su ovo misevi:
A4Tech F3 V-Track
A4Tech F4 V-Track
u odnosu na A4 TECH XL-747H, da li je sve to jedno isto?
Ima li neko iskustva sa COOLER MASTER Storm Inferno?