- Logitech Performance MX: posle oko dve godine počeo levi taster da klikće nasumično po dva puta, poslao u servis i u servisu crkne skroz, sreća pa je garancija tri godineOdlična ergonomija, jako kratko trajanje baterije, ne verujem da bih ga opet kupio.
- Logitech m318e: Koristim oko 6 meseci, klik na srednje dugme jako neprecizan inače je ok
- Logitech mk520 (combo): Na nekim podlogama (svetlijim uglavnom) brljavi, dugo traje baterija
Sto ga posla u servis, oni su ga pokvarili, a predobar misonjauz malo truda dupli klik se resi, logitech inace stedi na plastici pa pravi sve delove(plasticne) od iste vrste plastike (znam jer je tako na mx518 i na g500 koje posedujem) ... i sad vremenom dok klikces stvara se staticki elektricitet izmedju dve povrsine koje se doticu, posle nekog vremena jedan klik registruje kao dva.
Dva si resenja imao, da svako malo iskljucis misa i klikces 2-3min da se izgubi nakupljeni elektricitet, ili otvoris misa i zalepis na taj deo parcence papira ili najlona(da ne bude ista vrsta materijala)Nema posle ghost dvoklika
![]()
sine kad prebacis na snipe... pa kad mu smanjis na 800dpi.... pa da vidis kako glave pucaju :-DPa imas sa strane forward back, ali meni licno je dovoljan jedan dpi setting. Ne vidim razlog za vise osim ako nisi neki graficki editor ili mozda hardcore gamer (mada i kada sam ja bio gamer nisam to koristio).
Ma dobro je još ispalo na kraju.U prodavnici gde sam ga kupio su mi i nudili da poprave taj dvoklik, ja baš insistirao da ide u servis
D), iz servisa stigao načisto ubiven i onda na kraju posle još jednog slanja dobijem od servisa nov miš. Jeste da je cela peripetija trajala skoro dva meseca, ali pošto su mi dali nov miš na kraju ne žalim se
![]()
zavisi kako okrenes,ova moja ima i hrapavu i glatku stranuJa sa Roccat podlogom nemam tih problema.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari