Samsung 42C430.
Jeste, bolja je.
Ae da pitam ovde ... Sto se tice mana plazmi, IR, burn in, da li ste culi/videli u poslednje vreme da se to nekome desilo? Da li se to desava samo u prvih 200 sati? Mislim, jel mogu posle normalno da gledam npr film sa crnim linijama gore i dole?
Mislim da sam prevagnuo u korist plazme, prvenstveno zbog bolje slike ... Ali me plase ove decje bolesti ...
Kako sam shvatio i S20 ima NEO-PDP, ispravite me ako gresim ... I moze da se nadje za 79000, mislim da je to najbolja kupovina za te pare ... Ali nemam pojma ... Poludecu![]()
Hvala na brzom odgovoru ...
Jedino sto me buni je ovo "G13 Progressive Full-HD Plasma Display Panel with Tough Panel"
odavde http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/s_plasma_spec.html
G20 je mnogo skuplji a nije drasticno bolji, u pitanju je suptilna razlika u kvalitetu slike a razlika u ceni od 30k nije bas suptilna.
Mogu da ga uporedim sa Samsung lcd-om koji imaju moji roditelji (37in ne znam tacno model), razlika je nebo i zemlja. Bez preterivanja, cak i sd kanali ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari