Šta je novo?

Koja graficka kratica ???

Re: I da ne zaboravim.

simpson H je napisao(la):
40 € nizu cenu,u Pakomu mozes da dobijes samo ako im pravis promet od 1.000.000.$ na DNEVNOM nivou:D :D

Ma Pakom je bulja, zovem ih ja kao gen zastupnike za Hansol-a (jurio neki TFT) i cena 470€ bez poreza, a u npr. bel-u 430€ bez poreza, a jos Bel nije zastupnik Hansol-a :D.

Re: I da ne zaboravim.

simpson H je napisao(la):
40 € nizu cenu,u Pakomu mozes da dobijes samo ako im pravis promet od 1.000.000.$ na DNEVNOM nivou:D :D

znas kako, to pricaj Jasmini iz pakoma, meni i nedji u digitalu je poslata cena od 125 evra, na osnovu koje sam formirao i misljenje.. ja ne mogu drugacije. pitam, oni kazu... a nedjo i panta su mi svedoci... mozda i jasmina ovo gleda, pa neka se izlasni... stvarno me vise sve to nervira i necu nikada da pominjem cene! Bas me briga!

Re: Re: I da ne zaboravim.

byMaX je napisao(la):
znas kako, to pricaj Jasmini iz pakoma, meni i nedji u digitalu je poslata cena od 125 evra, na osnovu koje sam formirao i misljenje.. ja ne mogu drugacije. pitam, oni kazu... a nedjo i panta su mi svedoci... mozda i jasmina ovo gleda, pa neka se izlasni... stvarno me vise sve to nervira i necu nikada da pominjem cene! Bas me briga!

Ma, sada je sve jasno. Problem je samo u tome sto Jasmina ne razlikuje GF4 MX440 od GF4 Ti200. U cenovniku je 125 E cena za GF440.

Re: Re: Re: I da ne zaboravim.

notax je napisao(la):
. U cenovniku je 125 E cena za GF440.

ser_zile vidi ovu cenu za "jeftinog" MX-a:D .

Nazad
Vrh Dno