Slažem se potpuno za trakt... Ja sam odlučio da pređem na mdblist, možda deluje basic na prvi pogled, ali verovatno ima sve što ti treba. I liste možeš da uvezeš sa trakta , nema ograničenja kao onih novih na traktu itd.Побрисао колачиће и историју. Потребан код за логовање који се добија на мејл.
Ужасан је постао сајт. Зашто сви имају потребу да од нечег простог за коришћење праве компликовано? Буквално нас терају да пређемо на апликацију. А активацију уређаја нема шансе да нађем 😡
Ja odavno koristim Lampa app + Torrtserve , odlicna je alternativa.Probao sam ponovo da instaliram i opet prijavljuje gresku koji moze drugi addons da se instalira za serije i filmove sem Elementuma
Ja vec dugo vremena koristim Lampa + Torserve i odlicna je kombinacija i mnogo stabilnije nego Elementum.Nikad nikakav problem nisam imao.Nije addon ali isto pusta preko Kodi-a i rade titlovi.com normalno prilikom reprodukcije.Probao sam ponovo da instaliram i opet prijavljuje gresku koji moze drugi addons da se instalira za serije i filmove sem Elementuma
Moze li malo opsirnije za lampu i torserve, ima ga i na LG preko mediastationX ali ne znam kako do titlovaJa odavno koristim Lampa app + Torrtserve , odlicna je alternativa.
Ja vec dugo vremena koristim Lampa + Torserve i odlicna je kombinacija i mnogo stabilnije nego Elementum.Nikad nikakav problem nisam imao.Nije addon ali isto pusta preko Kodi-a i rade titlovi.com normalno prilikom reprodukcije.
Titlove pustas u kodiju preko titlovi.com addon-a.Posle instaliranja Lampe ( ona sluzi za pretragu filmova TMDB-a ) i Torserve ( on sluzi za stream torrenta ) kad izaberes sta ces pustiti ponudice ti preko kod playera ,obelezis kodi i to je to...posle iz kodija kad krene film ako imas subtitl loader addon instaliran vuce titlove sa titlovi.com addon-a.Moze li malo opsirnije za lampu i torserve, ima ga i na LG preko mediastationX ali ne znam kako do titlova
Znaci nem neki plugin u lampi za titlove sem rusa i englezaTitlove pustas u kodiju preko titlovi.com addon-a.Posle instaliranja Lampe ( ona sluzi za pretragu filmova TMDB-a ) i Torserve ( on sluzi za stream torrenta ) kad izaberes sta ces pustiti ponudice ti preko kod playera ,obelezis kodi i to je to...posle iz kodija kad krene film ako imas subtitl loader addon instaliran vuce titlove sa titlovi.com addon-a.
Imas gomilu tutorijala na YT kako se podesava Lampa + Torserve,videces nista komplikovano,u par klikova se sve resava...
Једноставно - само ићи на адресу https://trakt.tv/activate/ 😂А активацију уређаја нема шансе да нађем 😡
Nema,nije ni predvidjen program za tako nesto,ali ni nema potrebe jer je daleko bolje koristi titlovi.com zbog lokalizacije.Znaci nem neki plugin u lampi za titlove sem rusa i engleza
Pogrešno si postavio pitanje i sa premalo informacija...Pozdrav svima.
Da li neko zna zašto Xiaomi box S 3. gen ne prihvata instalaciju Kodi Omega i da li je taj problem moguće rešiti?
Hvala.
Pa zasto nisi direktno sa store-a, i ne treba armv8a64 nego arm7...Instalaciju sam pokušao sa USB-a. Prvo apk koji sam preuzeo sa kodi.tv (android armv8a 64), zatim apk koji sam preuzeo sa apk mirror...
u oba slučaja pisalo je da aplikacija nije kompativilna sa tv-om.
Uspeo sam konaćno sa aplikacijom preuzetom sa jedne od onih polulegalnih zbirki sa unlinked.link.
Da, verovarno nešto pogrešno radim, zato i priznajem da sam nevešt u ovome, pa želeći na naučim to što ne znam postavljam pitanje ovde među ljudima koji o tome znaju mnogo više od mene.
Pozdrav.🙂
Ја остављам аутоматски ко је подешено, мада видим да ми повремено неће да пусти фен, а кишобран пушта нормално.Ako neko koristi Fen/Coco scrapers, koje je trenutno provajdere najbolje staviti za pretragu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari