Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Da totalno se promjenio. Meni je prije par dana bagovala i sinhronizacija sa njim u Showly aplikaciji.

Побрисао колачиће и историју. Потребан код за логовање који се добија на мејл.
Ужасан је постао сајт. Зашто сви имају потребу да од нечег простог за коришћење праве компликовано? Буквално нас терају да пређемо на апликацију. А активацију уређаја нема шансе да нађем 😡

Побрисао колачиће и историју. Потребан код за логовање који се добија на мејл.
Ужасан је постао сајт. Зашто сви имају потребу да од нечег простог за коришћење праве компликовано? Буквално нас терају да пређемо на апликацију. А активацију уређаја нема шансе да нађем 😡
Slažem se potpuno za trakt... Ja sam odlučio da pređem na mdblist, možda deluje basic na prvi pogled, ali verovatno ima sve što ti treba. I liste možeš da uvezeš sa trakta , nema ograničenja kao onih novih na traktu itd.

Stvarno su ga upropastili totalno.

Probao sam ponovo da instaliram i opet prijavljuje gresku koji moze drugi addons da se instalira za serije i filmove sem Elementuma
Ja odavno koristim Lampa app + Torrtserve , odlicna je alternativa.
Probao sam ponovo da instaliram i opet prijavljuje gresku koji moze drugi addons da se instalira za serije i filmove sem Elementuma
Ja vec dugo vremena koristim Lampa + Torserve i odlicna je kombinacija i mnogo stabilnije nego Elementum.Nikad nikakav problem nisam imao.Nije addon ali isto pusta preko Kodi-a i rade titlovi.com normalno prilikom reprodukcije.

Ja odavno koristim Lampa app + Torrtserve , odlicna je alternativa.

Ja vec dugo vremena koristim Lampa + Torserve i odlicna je kombinacija i mnogo stabilnije nego Elementum.Nikad nikakav problem nisam imao.Nije addon ali isto pusta preko Kodi-a i rade titlovi.com normalno prilikom reprodukcije.
Moze li malo opsirnije za lampu i torserve, ima ga i na LG preko mediastationX ali ne znam kako do titlova

Moze li malo opsirnije za lampu i torserve, ima ga i na LG preko mediastationX ali ne znam kako do titlova
Titlove pustas u kodiju preko titlovi.com addon-a.Posle instaliranja Lampe ( ona sluzi za pretragu filmova TMDB-a ) i Torserve ( on sluzi za stream torrenta ) kad izaberes sta ces pustiti ponudice ti preko kod playera ,obelezis kodi i to je to...posle iz kodija kad krene film ako imas subtitl loader addon instaliran vuce titlove sa titlovi.com addon-a.
Imas gomilu tutorijala na YT kako se podesava Lampa + Torserve,videces nista komplikovano,u par klikova se sve resava...

Titlove pustas u kodiju preko titlovi.com addon-a.Posle instaliranja Lampe ( ona sluzi za pretragu filmova TMDB-a ) i Torserve ( on sluzi za stream torrenta ) kad izaberes sta ces pustiti ponudice ti preko kod playera ,obelezis kodi i to je to...posle iz kodija kad krene film ako imas subtitl loader addon instaliran vuce titlove sa titlovi.com addon-a.
Imas gomilu tutorijala na YT kako se podesava Lampa + Torserve,videces nista komplikovano,u par klikova se sve resava...
Znaci nem neki plugin u lampi za titlove sem rusa i engleza

Znaci nem neki plugin u lampi za titlove sem rusa i engleza
Nema,nije ni predvidjen program za tako nesto,ali ni nema potrebe jer je daleko bolje koristi titlovi.com zbog lokalizacije.
Njegova svrha je pretraga filmske baze i generalno samo da se informises i vidis trailer-e,Torserve koristi njegovu bazu za pretragu torrent fajlova i streamovanje.

Pozdrav svima.
Da li neko zna zašto Xiaomi box S 3. gen ne prihvata instalaciju Kodi Omega i da li je taj problem moguće rešiti?
Hvala.

Pozdrav svima.
Da li neko zna zašto Xiaomi box S 3. gen ne prihvata instalaciju Kodi Omega i da li je taj problem moguće rešiti?
Hvala.
Pogrešno si postavio pitanje i sa premalo informacija...
Sigurno nije do Xiaomi box-a ili Kodija, dakle ti nešto pogrešno radiš...
Odakle instaliraš, sa playstore-a?

Instalaciju sam pokušao sa USB-a. Prvo apk koji sam preuzeo sa kodi.tv (android armv8a 64), zatim apk koji sam preuzeo sa apk mirror...
u oba slučaja pisalo je da aplikacija nije kompativilna sa tv-om.
Uspeo sam konaćno sa aplikacijom preuzetom sa jedne od onih polulegalnih zbirki sa unlinked.link.
Da, verovarno nešto pogrešno radim, zato i priznajem da sam nevešt u ovome, pa želeći na naučim to što ne znam postavljam pitanje ovde među ljudima koji o tome znaju mnogo više od mene.
Pozdrav.🙂

Kodi 22 "Piers" Alpha 3
splash.jpg

Download:
v22 Alpha 3 (32BIT)
v22 Alpha 3 (64BIT)

As usual, in the full spirit of open source, you can see what's changed since Alpha 2 here and from v21.3 here.

Poslednja izmena:
Instalaciju sam pokušao sa USB-a. Prvo apk koji sam preuzeo sa kodi.tv (android armv8a 64), zatim apk koji sam preuzeo sa apk mirror...
u oba slučaja pisalo je da aplikacija nije kompativilna sa tv-om.
Uspeo sam konaćno sa aplikacijom preuzetom sa jedne od onih polulegalnih zbirki sa unlinked.link.
Da, verovarno nešto pogrešno radim, zato i priznajem da sam nevešt u ovome, pa želeći na naučim to što ne znam postavljam pitanje ovde među ljudima koji o tome znaju mnogo više od mene.
Pozdrav.🙂
Pa zasto nisi direktno sa store-a, i ne treba armv8a64 nego arm7...

Нема га откако је изашао. Нешто нисам пратио обавештење због чега га нема. А као што сам и писао - није могућа ни надоградња са 21.2 на 21.3. Само чиста инсталација.

Kako mislis cista instalacija? Ja sam na mojim tcl 55 v6b i v6c instalirao preko 21.2 bez problema. Doduse nisam probao na eon sdmc boxevima i mi stik 4k.

Пробано неколико пута на свим андроид боксевима које имам и није могла надоградња. А боксеви су са различитим чипсетовима, тако да сигурно није до тога. А скидао сам и неколико пута са званичног коди сајта.

Evo sad sam probao na sdmc boxu i proslo bez problema. Skinuo sa kodi sajta pre neku nedelju.

Pre par meseci najnormalnije ažurirano na 21.3 putem Kodi Android Installer addon-a (i Nvidia Shield i Philips Android TV).

Ma Salca je banovao Kodi 🙂 zbog njegovog yt kanala.

Ako neko koristi Fen/Coco scrapers, koje je trenutno provajdere najbolje staviti za pretragu?

Jel ima neki addon ili tako nešto za tv uživo,da se pogleda Denver večeras?Bilo je ranije kad sam koristio sad sam vec i zaboravio šta ,kako itd..

Ako neko koristi Fen/Coco scrapers, koje je trenutno provajdere najbolje staviti za pretragu?
Ја остављам аутоматски ко је подешено, мада видим да ми повремено неће да пусти фен, а кишобран пушта нормално.

I ja ih stavljam po defaultu. Medjutim posto mi je za neku seriju koju gledam izbacivao samo dva linka i to jedan 720 a drugi SD,dodao sam jos par nasumicnih provajdera,i izbacio mi je gomilu rezultata.Inace,novija je serija,Netflix produkcija pa me zacudilo sto ima malo linkova za drugu sezonu.

Nazad
Vrh Dno