Probao sa brisanjem cache same Kodi app? Mozda neki Maintenance addon. Mozda OpenWizard ili EZ Maintenance. Potrebno je ponekad i iz tih maintenance tool-ova uraditi Clear Cache, Clear Packages.Kad ukljucim Kodi treba mu sigurno skoro minut da se pokrene a od sinoc nece ni Elementum da funkcionise.U cemu je fora.Sve instalirano po Dexo sistemu
Ovako prvo idi u Settings / Addons / Install from repository / vidi da li tu imas instaliran dEXE Addons repository. Udji u repository i u Program add-ons instaliraj Open Wizard addon. Preko njega ces u Maintenance u Cleaning Tools imati opcije za Clear Cache, Clear Packages...Kako se to brise
Šta je "Ste"Ste je Dexo sistem?
Pa proveri, ko zna sta moze da bude, na androidu mal mal pa nesto ne radi...Imam dEXE repository i usao sam u njega tj.dEXE Addons repository onda izlazi Dodatni programi za programe kad tu udjem prvo je Open Wizard udjem u njega instaliram otvori se Kodi android Instaler i njega instaliram otvori se neki prozor gde na dnu ima Clear cache on starup
Clear Packages on startup i Clear old Thumbnails on startup sve sam ih obelezio onda udjem u EZ Maintenance+ i kad sam instalirao kaze sve je obrisano medjutim Elementum opet izbacuje proverite evidenciju
Jesi li updejtovao Kodi za ove dve godine? Na kojoj si verziji? Vidi u Settings pa u System information. Zadnja verzija je 21.3 Omega. Verovatno je repository Elementum sa kojeg si instalirao outdated (star/ne radi). Instaliraj zadnju verziju Kodi-ja.Imam dEXE repository i usao sam u njega tj.dEXE Addons repository onda izlazi Dodatni programi za programe kad tu udjem prvo je Open Wizard udjem u njega instaliram otvori se Kodi android Instaler i njega instaliram otvori se neki prozor gde na dnu ima Clear cache on starup
Clear Packages on startup i Clear old Thumbnails on startup sve sam ih obelezio onda udjem u EZ Maintenance+ i kad sam instalirao kaze sve je obrisano medjutim Elementum opet izbacuje proverite evidenciju
Verovatno je do servera gde se hostuje, desava se sa nekim ripovima, dobro je dok radi 😉Imam pitanje , na par mesta sam prijateljima postavio Kodi ( 21.02) i preko dEXE repository BauBau Klik Premium addon da bi mogli da deca gledaju crtane , desava se ( a proverio i kod mene ) da posle pustanja npr. Zootopia 2 ( tako je i na drugim crtacima a domace filmove i serije pusta normalno ili barem one koje sam probao ) ide film i prekine se posle 4-8 min i tako i svaki naredni put ( resume nastavlja gde se bio prekinuo film ) da li to nesto nije u redu sa addonom ili nesto drugo (sa serverom i sl.) je u pitanju ( po meni ovo se desava samo kad se pustaju decji crtani )
Kad vec pisem ( da prijavim da kod mene Elementum 0.1.113 radi ) pustio sam ( preko Knaben- Torentio ) isto Zootopia 2 i pusta najnormalnije okida DV i HDR+ Adaptive)
Ne moze, stavljena je samo poslednja, moras da skines rucno sa githuba, ili mozda moze preko elementum repo-a ako ne brisu stare...dEXE moze li preko tvog Addons repository da se vrati Elementum na staru verziju
Neka greska, sistem?meni taj bau bau ne radi uopste... :S
Imas u mom repu dosta addonova koji podrzavaju free linkove ako nemas real debrid, koji je inace najbolja opcija...Probao sam ponovo da instaliram i opet prijavljuje gresku koji moze drugi addons da se instalira za serije i filmove sem Elementuma
Verovatno problem sa https sertifikatima, ako si instalirao celik ili stare sertifikate za ličnu kartu treba njih da obrises pa ce da ti proradi, dakle sve gde u nazivu ima MUP...
I kod mene puca na sinhronizovanim crtanim filmovima (imao isto problem sa Zootopia 2, a i sa nekim drugim pre), a instaliran je na FireTV StickuImam pitanje , na par mesta sam prijateljima postavio Kodi ( 21.02) i preko dEXE repository BauBau Klik Premium addon da bi mogli da deca gledaju crtane , desava se ( a proverio i kod mene ) da posle pustanja npr. Zootopia 2 ( tako je i na drugim crtacima a domace filmove i serije pusta normalno ili barem one koje sam probao ) ide film i prekine se posle 4-8 min i tako i svaki naredni put ( resume nastavlja gde se bio prekinuo film ) da li to nesto nije u redu sa addonom ili nesto drugo (sa serverom i sl.) je u pitanju ( po meni ovo se desava samo kad se pustaju decji crtani )
Kad vec pisem ( da prijavim da kod mene Elementum 0.1.113 radi ) pustio sam ( preko Knaben- Torentio ) isto Zootopia 2 i pusta najnormalnije okida DV i HDR+ Adaptive)
MUP genijalci 🤬🤬Hvala puno, to je bilo to. Sada radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari