postoji ceo podforum za AI. pitanje nema veze sa temommože li neki od ovih AI u besplatnoj verziji
Mora clean instalacija, nažalost...Мени ни на једном боксу неће да се одради надоградња кодија на 21.3. Скинем са коди странице, покренем инсталацију, пита да ли желим да надоградим, крене процес и после 2 секунде се прекине. На почетном екрану икона за коди изгледа као да се ажурира, али се буквално ништа не дешава.
Inace, jos jedan AI translator projekat:
nema to podešavanje u Umbrelli u Fenu ima tamo podesio, i u Elementumu sve ok, ne znam di grešim, ustvari nemam samo slovo š umesto njega slovo o sa 2 tačke.
Moja greška odavno nisam koristio KODI, u podešavanjima Kodija izabrao sam cental europe ISO umesto cental europe windows.
nisam bas u toku..je li taj google api isti onaj koji sam npr izvlacio za koriscenje youtube ?Nesto sumnjam da ce to skorije da zazivi i da bude funkcionalno, na stranu kvalitet i sve, jednostavno malo ljudi placa google api, a sa free opcijom mislim da ne moze ni jedan titl da se prevede, tako da, videcemo... Samo da ne obeshrabrimo dosadasnje prevodioce 😉
Nije, ovo je gemini api u google studiju...nisam bas u toku..je li taj google api isti onaj koji sam npr izvlacio za koriscenje youtube ?
i meni se to povremeno desava, doduse ja nisam imao zivaca da cekam toliko nego ga pregazim sa instalaciom i onda rado okdo nekog sledeceg puta. Nekad pomogne da pobrisem apk iz memorije sa dvostrukim klikomDa li neko ima slican problem...kada pokrenem kodi na nvidia shield-u, npr 1 minut je crn ekran i tek se onda pokrene.
Verzija je 21.3, prethodno bio na 21.1, isto je radio. Nema nijedan addon koji je u problemu.
Je l moze info sta i gde konkretno da proverim. Jer niti u kodiju niti u shield-u nista skoro nisam menjao u podesavanjima?Mislim da vam je to auto refresh rate gde uredjaj menja refresh rate zavisno od sadrzaja.
Stavi osvezavanje ekrana na 60 Hz...Dali jos nekom ne radi kodi na telefonu.Istina,telefon i nije neki sjajan izbor za gledanje tv sadrzaja ali radilo uvek ok,sad kad ga pokrenem ekran crn,nista se ne desava
Dali google play automatski skida alphu koja ne radi dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari