Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Možda nije za kodi temu pitanje ali opet nekako i jeste može li neki od ovih AI u besplatnoj verziji da prevede ceo srt prevod. Ili je kod svih ograničenje na 5-15 minuta.

Мени ни на једном боксу неће да се одради надоградња кодија на 21.3. Скинем са коди странице, покренем инсталацију, пита да ли желим да надоградим, крене процес и после 2 секунде се прекине. На почетном екрану икона за коди изгледа као да се ажурира, али се буквално ништа не дешава.

Мени ни на једном боксу неће да се одради надоградња кодија на 21.3. Скинем са коди странице, покренем инсталацију, пита да ли желим да надоградим, крене процес и после 2 секунде се прекине. На почетном екрану икона за коди изгледа као да се ажурира, али се буквално ништа не дешава.
Mora clean instalacija, nažalost...

Ja sam skinuo 21.3 sa Kodi sajta i pregazio preko 21.2 verzije na TCL C805, proslo bez problema arm v7a verzija mislim

Inace, jos jedan AI translator projekat:

Inace, jos jedan AI translator projekat:

Nesto sumnjam da ce to skorije da zazivi i da bude funkcionalno, na stranu kvalitet i sve, jednostavno malo ljudi placa google api, a sa free opcijom mislim da ne moze ni jedan titl da se prevede, tako da, videcemo... Samo da ne obeshrabrimo dosadasnje prevodioce 😉

Zna li neko da li se u Umbrella addon-u mogu podesti naša slova šđčćž i kako ? U Fen-u može.

nema to podešavanje u Umbrelli u Fenu ima tamo podesio, i u Elementumu sve ok, ne znam di grešim, ustvari nemam samo slovo š umesto njega slovo o sa 2 tačke.

Moja greška odavno nisam koristio KODI, u podešavanjima Kodija izabrao sam cental europe ISO umesto cental europe windows.

Nesto sumnjam da ce to skorije da zazivi i da bude funkcionalno, na stranu kvalitet i sve, jednostavno malo ljudi placa google api, a sa free opcijom mislim da ne moze ni jedan titl da se prevede, tako da, videcemo... Samo da ne obeshrabrimo dosadasnje prevodioce 😉
nisam bas u toku..je li taj google api isti onaj koji sam npr izvlacio za koriscenje youtube ?

Da li neko ima slican problem...kada pokrenem kodi na nvidia shield-u, npr 1 minut je crn ekran i tek se onda pokrene.
Verzija je 21.3, prethodno bio na 21.1, isto je radio. Nema nijedan addon koji je u problemu.

Da li neko ima slican problem...kada pokrenem kodi na nvidia shield-u, npr 1 minut je crn ekran i tek se onda pokrene.
Verzija je 21.3, prethodno bio na 21.1, isto je radio. Nema nijedan addon koji je u problemu.
i meni se to povremeno desava, doduse ja nisam imao zivaca da cekam toliko nego ga pregazim sa instalaciom i onda rado okdo nekog sledeceg puta. Nekad pomogne da pobrisem apk iz memorije sa dvostrukim klikom

Meni se dešavalo na Amazon stiku i to kada baš ugasim Kodi pri izlasku iz aplikacije. Sada samo izadjem bez gasenja i predjem na drugu aplikaciju, on ostane u memoriji i pokreće se bez tog crnog ekrana.

Dali jos nekom ne radi kodi na telefonu.Istina,telefon i nije neki sjajan izbor za gledanje tv sadrzaja ali radilo uvek ok,sad kad ga pokrenem ekran crn,nista se ne desava
Dali google play automatski skida alphu koja ne radi dobro?

imam ispravne kljuceve ali danas mi ne radi youtube addons..izbacuje gresku i nista ne mogu pokrenuti...jesu li opet nesto mijenjali ili ..

Nazad
Vrh Dno