Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Kod mene kad pustim s02e03 pa nadalje ne pušta ni jedan link, no streams available.

Prilozi

• Screenshot_20240630_121227_Kodi.jpg
    Screenshot_20240630_121227_Kodi.jpg
    160.6 KB · Pregleda: 74
Dodaj neki već keširan torrent na RD Cloud pa pusti odakle?
"Deadwind.S02.FINNISH.1080p.WEBRip.DDP5.1.x264-CRYPTIC[rartv]" radi bez problema a keširan je već.
Ja RD Cloud sadržaj gledam kroz Plex server 😊 (a Kodi kao Plex client / player 😂😂)

Screenshot_20240630_133427_Chrome.png
Screenshot_20240630_133346_Chrome~2.png

Poslednja izmena:
Ja gledam preko Kodija i Fen-a, ne koristim Plex.
Fen ne nalazi linkove i tako je već mesecima i kod mene i kod nekoliko drugara.
Ja sam na kraju odgledao preko Netflix-a ali sam mislio da dodam na RD pa da svi oni mogu da odgledaju ali nisam baš upoznat sa tim dodavanjem na RD.

Poenta je da to već ima keširano na RD, već dostupno svima. Zašto ti ne radi u Fen nemam pojma, imaš alternativne načine za gledanje RD sadržaja pa se snađi ;)

Poenta je da to već ima keširano na RD, već dostupno svima. Zašto ti ne radi u Fen nemam pojma, imaš alternativne načine za gledanje RD sadržaja pa se snađi ;)
Sad mi ništa nije jasno, već ima ali ne mogu da gledam, a ni par mojih prijatelja?
Sve drugo gledam normalno bez problema samo ovu seriju ne mogu (kao ni više njih, mojih prijatelja kao što sam već spomenuo).
Zato što više nas ne može tu seriju da pusti, zato sam i pomislio da je iz nekog razloga nema na RD-u pa sam hteo da je dodam, ali ti sad kažeš da je ima pa mi nije jasno šta to ne radim kako treba i zašto se kod nas nekoliko ne vidi, tj nema linkova?

To sto trazis pronalazi ga i FEN , treba samo da u CocoScrapers podesavanjima pod torrents stikliras Elfhosted , vec je mislim ovde i pisano inace meni su stiklirani samo Torrentio , Bitsearch i Elfhosted , mislim da sve ovo sto dole napisa @shamanNS i kad se doda u RD cloud da upravo Elfhosted zna da ga i pronadje i sa FEN-om😁😉
IMG20240630154229.jpg

Poslednja izmena:
@SENebojsa

Ne kapiraš očigledno kako RD radi, i kako razni Kodi addons koji puštaju RD sadržaj nalaze epizode i filmove.
Sam sadržaj postoji na RD serverima, "samo" tvoj addon / player treba da zna i može da ga nađe.
Očigledno postoji neki problem sa "scapper"-om koji koristi Fen addon.
Ukoliko Fen addon nudi opciju da prikaže sadržaj tvog "RD Cloud" / "RD library" a vaaaljda nudi (nemam pojma, ja nikad ni jedan Kodi addon za RealDebrid nisam testirao) onda bi to što search funkcionalnost addon-a nešto ne pronalazi mogao da rešiš tako što ti sam van addon-a odeš nađeš i dodaš ručno u tvoj RD Cloud.

Taj korak "nađi i dodaj u moj RD Cloud" možeš da odradiš sa https://debridmediamanager.com

Autorizuješ pristup tvom RD nalogu za DMM, i dalje radiš search DMM, nađeš šta te zanima dodaš u RD Cloud i gotovo.

I sve što pustiš u Stremio aplikacije se takođe pojavi / dodaje u tvoj RD Cloud.

To što si dodao zatim pustiš u Kodi na neki način, to pretpostavljam varira od addon do addon.

Baci pogled na :

https://real-debrid.com/torrents

i
https://real-debrid.com/downloads

Dugoročno gledano verovatno bi trebalo da umesto Fen addon pređeš na neki drugi koji bolje radi pretragu. Tipa da testiraš taj Fen Light npr.

Pa izgleda i ne kapiram dovoljno😁

Tu sam i išao i probao da dodam Magnet link ali nešto nije htelo, probaću ponovo.

"nešto ne pronalazi mogao da rešiš tako što ti sam van addon-a odeš nađeš i dodaš ručno u tvoj RD Cloud."
Da li onda taj moj RD cloud mogu svi da vide a ne samo ja?
Probaću sa debridmediamanager-om

Jesi li probao da u CocoScrapers dodas i Elfhosted ( izmenio sam moj post pre @shamanNS ) nalazi i FEN to sto ti treba , pa ne treba lupati glavu sta i kako bitno da radi 😁😉 i da stavis i drugi tipa FEN Light mislim da bi trebao ovo da uradis da bi pronasli linkove sa RD Clouda

Pa izgleda i ne kapiram dovoljno😁

Tu sam i išao i probao da dodam Magnet link ali nešto nije htelo, probaću ponovo.

"nešto ne pronalazi mogao da rešiš tako što ti sam van addon-a odeš nađeš i dodaš ručno u tvoj RD Cloud."
Probaću sa debridmediamanager-om
Instaliraj Fen Light on pronalazi linkove za tu pomenutu seriju

Jesi li probao da u CocoScrapers dodas i Elfhosted ( izmenio sam moj post pre @shamanNS ) nalazi i FEN to sto ti treba , pa ne treba lupati glavu sta i kako bitno da radi 😁😉 i da stavis i drugi tipa FEN Light mislim da bi trebao ovo da uradis da bi pronasli linkove sa RD Clouda
Ha! Dodao Elfhosted i pronalazi jedan link i radi! Hvala!😀👍

Samo ti. Inače ne bi bio tvoj nego svačiji cloud 😂

Kao što ti drugi ljudi pišu problem je do (verzije?) "scrapper"'-a koje ti trenutno koristi Fen. Ne nalazi jer ne traži i tamo gde ti konkretni torenti za tu seriju postoje.

Ceo taj sistem pretrage i steamovanja je malo okolo naokolo: addon traži torente po torent indexer sajtovima (koristeći odgovarajući "scrapper" za svaki pojedinačni torrent sajt koji podržava) > kad nađe torrent fajl koristi se njegova hash vrednost da se pretraži RD server "cache" > kad nađe fajlove u globalnom RD cache-onda se generiše tvoj lični streaming link ( = vezan za tvoj RD nalog) i dodaje se u tvoj RD Cloud / RD Library > Kodi i ostali player-i konačno puštaju taj video stream koristeći generisani streaming link.

Kad zapne na koraku pretrage naravno da nema gledanja. I ako ne pretražuje tamo gde ima naravno da neće biti u rezultatima.

Instaliraj Fen Light on pronalazi linkove za tu pomenutu seriju
Probao i sa Fen Light, i on pronalazi link, ali po default-u je imao enable-ovan Elfhosted pa zato i pronalazi.
Eto, ipak je bila neka začkoljica i nije trebalo svašta nešto da se radi već samo da se uključi Elfhosted.👍😀
Samo ti. Inače ne bi bio tvoj nego svačiji cloud 😂
E vidiš to je problem, nisam hteo da ubacim samo za sebe već da svi mogu da ga vide, i ti moji prijatelji koji prate tu seriju, to ne znam kako da uradim.
Ali sad nije ni bitno, kod njih ću isto da uključim Elfhosted pa će i oni moći da nastave sa gledanjem😀

Poslednja izmena:
Svejedno, nekad ćeš doći u situaciju da ti addon nešto ne nalazi i/ili da nema već keširano to što bi da gledaš nego ćeš morati ručno da dodaješ torent ili magnet link ili neki hoster link pa treba da naučiš i razumeš kako se to dodaje i kako se pušta.

Radi li vam Real Debrid?

• Like
Reagovanja: Ira
Не. А и easynews такође лоше ради.

Nadjoh ovo objasnjenje .

Prilozi

• Screenshot_2024-07-12-21-09-49-321_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-12-21-09-49-321_com.android.chrome.jpg
    141.6 KB · Pregleda: 68
Btw ko hoće gleda basket ima uzivo na L'equipe kanalu na BauBau Vavoo na francuskim kanalima
Slika dobra 720p

Ja probao juce nije htelo da otvori?!?
Kako nije, normalno otvaralo, ja gledao, nudio je dva linka ja sam pustio prvi drugi nisam ni probao... A Inače onaj nba kanal koji je strimovao utakmicu na yt je bio blokiran u Srbiji, mada ga je jedan drugi reemitovao...

Jel još nekome od ovog skorog problema sa real debridom umbrella pronalazi veoma mali broj rezultata za filmove? Imam pored umbrelle instaliran i dradis, njegov fork i tamo mi izbacuje dosta više rezultata. E sad nemam pojma dal je nešto do umbrelle i coco scrapersa pošto dradis koristi fenom scrapers. Sve sam probao oko umbrelle, brisao sav keš u addonu tako i u kodiji, deinstalirao pa instalirao ponovo i isto to uradio sa coco scrapersom al ništa.

Nazad
Vrh Dno