Sad mi ništa nije jasno, već ima ali ne mogu da gledam, a ni par mojih prijatelja?Poenta je da to već ima keširano na RD, već dostupno svima. Zašto ti ne radi u Fen nemam pojma, imaš alternativne načine za gledanje RD sadržaja pa se snađi![]()
Instaliraj Fen Light on pronalazi linkove za tu pomenutu serijuPa izgleda i ne kapiram dovoljno😁
Tu sam i išao i probao da dodam Magnet link ali nešto nije htelo, probaću ponovo.Real-Debrid: All-in-one solution
Real-Debrid is an unrestricted downloader that allows you to quickly download files hosted on the Internet or instantly stream them into an innovative web playerreal-debrid.com
"nešto ne pronalazi mogao da rešiš tako što ti sam van addon-a odeš nađeš i dodaš ručno u tvoj RD Cloud."
Da li onda taj moj RD cloud mogu svi da vide a ne samo ja?
Probaću sa debridmediamanager-om
Ha! Dodao Elfhosted i pronalazi jedan link i radi! Hvala!😀👍Jesi li probao da u CocoScrapers dodas i Elfhosted ( izmenio sam moj post pre @shamanNS ) nalazi i FEN to sto ti treba , pa ne treba lupati glavu sta i kako bitno da radi 😁😉 i da stavis i drugi tipa FEN Light mislim da bi trebao ovo da uradis da bi pronasli linkove sa RD Clouda
Samo ti. Inače ne bi bio tvoj nego svačiji cloud 😂Da li onda taj moj RD cloud mogu svi da vide a ne samo ja?
Probao i sa Fen Light, i on pronalazi link, ali po default-u je imao enable-ovan Elfhosted pa zato i pronalazi.Instaliraj Fen Light on pronalazi linkove za tu pomenutu seriju
E vidiš to je problem, nisam hteo da ubacim samo za sebe već da svi mogu da ga vide, i ti moji prijatelji koji prate tu seriju, to ne znam kako da uradim.Samo ti. Inače ne bi bio tvoj nego svačiji cloud 😂
Ne 😏Radi li vam Real Debrid?
Ja probao juce nije htelo da otvori?!?Btw ko hoće gleda basket ima uzivo na L'equipe kanalu na BauBau Vavoo na francuskim kanalima
Slika dobra 720p
Još sinoć...Proradio RD
Pogledajte prilog 449998
Kako nije, normalno otvaralo, ja gledao, nudio je dva linka ja sam pustio prvi drugi nisam ni probao... A Inače onaj nba kanal koji je strimovao utakmicu na yt je bio blokiran u Srbiji, mada ga je jedan drugi reemitovao...Ja probao juce nije htelo da otvori?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari