Mislim da api titlova ne podržava autora titla tako da nista od toga...@dEXE
Radi ovaj tvoj titlovi.com unofficial dodatak za KODI odlično...
Jedino bi možda bilo dobro ako može da se doda negde info ko je odradio prevod ili kad se pretražuje da može da se doda i ime prevodioca.
npr. za Shogun sam gledao da skinem od @Shomi22 onda recimo Bambula za brdo drugih sadržaja...
Ima tu i drugih prevodioca koji se stvarno izdvajaju i postavljaju kvalitetne titlove.
Pišem ovo iznad jer je jasno da od zvaničnog titlovi dodatka za kodi nema ništa, tako da si ostao ti![]()
Radi, ali web strana trenutno ne radi, samim tim ni instalacija kroz browser kodija...Pozdrav! Radi li trenutno dEXE repozitorijum? Ne mogu da ga instaliram niti da mu pristupim preko browswera.
Hvala!Radi, ali web strana trenutno ne radi, samim tim ni instalacija kroz browser kodija...
Nesto je server zakucao, sutra cu da vidim šta je...
Ako te mrzi da čekaš, možeš skinuti sa github-a zip...
Na kraju je sam proradio...Hvala!
Ima, da u Kodi podešavanjima zadaš custom directory za titlove, tipa napraviš folder u "Downloads" folderu.Je l ima neko resenje da se kodi ne smrzne kada kliknem na browse for titles?
Musicava je ova verzija dosta i mene zeza u nekim stvarima. Izgleda da cemo morati pricekati .1 ili .2 verzije da se sve ispegla^ Probao sam i sa lokalnim folderom na shield-u, isto ne radi, posle nekog vremena samo pukne kodi...
Verzija je 21.0
Na rpi4 kod mene je custom folder za titlove, i oko 20-30s mi otvara download folder sa 280 titlova trenutno, dok local subtitles addon otvara trenutno.^ Probao sam i sa lokalnim folderom na shield-u, isto ne radi, posle nekog vremena samo pukne kodi...
Verzija je 21.0
Titan Bingie ModKoji skin za Netflix type sučelje? I ima li negdje kakav tutorial kako sve namjestiti ili ima već gotov zip?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari