Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Da, sad vidim da su ažurirati listu dozvoljenih klijenata...

Screenshot-20240528-153640-Chrome.png

Neće ni Deluge iako je na listi dozvoljenih, tek sa Default advisable (acceptable) proradilo:

Screenshot-20240528-154130.png

Screenshot-20240528-154109.png

Ne znam šta da radim
Baferuje mi Real debrid, easynews i plex server što imam u umbrela i Fen light addonu
Sve sam živo probao
Perfektno sve radilo do danas

@dEXE
Radi ovaj tvoj titlovi.com unofficial dodatak za KODI odlično...
Jedino bi možda bilo dobro ako može da se doda negde info ko je odradio prevod ili kad se pretražuje da može da se doda i ime prevodioca.

npr. za Shogun sam gledao da skinem od @Shomi22 onda recimo Bambula za brdo drugih sadržaja...
Ima tu i drugih prevodioca koji se stvarno izdvajaju i postavljaju kvalitetne titlove.

Pišem ovo iznad jer je jasno da od zvaničnog titlovi dodatka za kodi nema ništa, tako da si ostao ti :)

Poslednja izmena:
@dEXE
Radi ovaj tvoj titlovi.com unofficial dodatak za KODI odlično...
Jedino bi možda bilo dobro ako može da se doda negde info ko je odradio prevod ili kad se pretražuje da može da se doda i ime prevodioca.

npr. za Shogun sam gledao da skinem od @Shomi22 onda recimo Bambula za brdo drugih sadržaja...
Ima tu i drugih prevodioca koji se stvarno izdvajaju i postavljaju kvalitetne titlove.

Pišem ovo iznad jer je jasno da od zvaničnog titlovi dodatka za kodi nema ništa, tako da si ostao ti :)
Mislim da api titlova ne podržava autora titla tako da nista od toga...

Mada sad vidim da web pretraga podržava uploadera, davno sam doradjivao addon, kad se smislim pogledaću, šta sve još može da se doradi ako može i ako budem uspeo...
Prvo da nadjem vreme, motivaciju, jer dosta kao započnem pa dosta i ne završim, a neke još addone prčkam, a onda mi bude žao sto ostavim na pola...
A api dokumentacije nit ima, nit neka pomoć od titlovi admina, sve je na nagađanje...

A i oni bi mogli malo da pomognu pogotovo sada kada naplaćuju 10-11€ za godinu dana korišćenja...

Pa ozbiljno šta, sad kad naplaćuju i njima je u interesu da bude funkcionalan dodatak za KODI i da naprave za npr. Stemio.
Još ima ljudi kao dEXE koji im besplatno sređuju taj dodatak :)

Pozdrav! Radi li trenutno dEXE repozitorijum? Ne mogu da ga instaliram niti da mu pristupim preko browswera.

Pozdrav! Radi li trenutno dEXE repozitorijum? Ne mogu da ga instaliram niti da mu pristupim preko browswera.
Radi, ali web strana trenutno ne radi, samim tim ni instalacija kroz browser kodija...
Nesto je server zakucao, sutra cu da vidim šta je...
Ako te mrzi da čekaš, možeš skinuti sa github-a zip...

Je l ima neko resenje da se kodi ne smrzne kada kliknem na browse for titles?
Sigurno moram da ga cekam par minuta da mi otvori custom adresu gde drzim titlove.
Isto mi radi i na kompu i na shield-u.

Da to sam vec uradio, ali opet predugo traje dok otvori taj folder, sigurno bar 2 minuta....
Sada sam probao ponovo na nvidia shield-u, ne da traje, nego pukne kodi svaki put kada kliknem na browse for titles. Ceka neko vreme i pukne.
Da li slucajno ima veze sa tim sto je folder na NAS-u?

Poslednja izmena:
^ Probao sam i sa lokalnim folderom na shield-u, isto ne radi, posle nekog vremena samo pukne kodi...
Verzija je 21.0

Instaliraj Peno64 repo i LocalSubtitles addon.

Kod mene v21 (ali nightly 😂 ne stable) otvara u sekundi zadat podfolder u /sdcard/Download/. Moooožda je faktor što tu nema više od 10-ak titlova?? 😆

Sinoć sam stavio taj nightly build zato što v21.0 stable ima iritantan bug da nakon vraćanja iz sleep ne radi zvuk u Kodi, pride i za bzvz krene da vrti "loading" / "waiting" kružić animaciju.

Kodi svakom novom verzijom sve bagovitiji... a posebno važi za Android Kodi.

^ Probao sam i sa lokalnim folderom na shield-u, isto ne radi, posle nekog vremena samo pukne kodi...
Verzija je 21.0
Na rpi4 kod mene je custom folder za titlove, i oko 20-30s mi otvara download folder sa 280 titlova trenutno, dok local subtitles addon otvara trenutno.
Tako da ako koristiš titlove sa svog diska staviš subloader, local subtitles za default i sve ti se otvori za sekund kad pokreneš film...

Koristi li ko umbrela addon
Kada idem na discover movie - year (IMDB) - npr 1999 godina prikaže mi samo 25 filmova a prije je pokazivalo 250
Ima li gde opcija da se podesi da mi prikazuje 250

Koji skin za Netflix type sučelje? I ima li negdje kakav tutorial kako sve namjestiti ili ima već gotov zip?

Ne bi čovek postavio link da ne radi. Fen 100% radi, sam ceš morati da testiraš seren i crew.

Vjerujem da radi. Ali ne znam kako postaviti...

YouTube tutorial je samo za lokalne fajlove. Ali nakon RD sam se riješio toga svega...

Šta ne znaš da postaviš? Da instaliraš skin ili addone?

Instalirao sam skin, ali ne znam kako povezati online addonove da se njihov sadržaj pokazuje u ovom Netflix type skinu....

Poslednja izmena:
Nisam koristio Titan nikada ali kapiram da je kao i svaki drugi skin imaš u opcijama a imaš i video na zvaničnoj kodi skin temi
1000031790.jpg

Na žalost na zvaničnoj stranici nema uputa jer ne podržavaju "zabranjene" addonove, tj. ove online..

Nazad
Vrh Dno