Mislim da zvanična verzija iz repoa ne radi, moraš betu neku da staviš, imaš je po repovima, mislim da ima i kod mene, naravno pod uslovom da si lepo uneo sve api ključeve...Iskopah neki stari mini PC (kao A5 sveska) sa i3 3217U procesorom, SSD-om i 4G memorije pa resih da ga proglasim za HTPC.
Kako nisam imao bas nikakva iskustva turih mu Win10 i Kodi racunajuci da ce da mi zavrsi posao, nisam nesto zahtevan, da radi Youtube i pusta fajlove meni dosta...
Kako se sa Kodijem nisam susretao malo sam se namucio dok nisam uspeo da mu na googlu pronadjem sve sto mu treba (citaj API-je) ali imam problem.
Kada instaliran Kodi i Youtube i podesim parametre dozvoli mi da pustim jedan video i za svaki sledeci prijavi "The following content is not available on this app."
Reinstalirao i po instalaciji opet isto. Skinuo stariju verziju Kodija i Youtube i opet isto, pusti jedan video i to je sve.
Trazio po netu i nisam pronasao da neko ima takav problem pa da probam ovde, mozda budem bolje srece.![]()
Pa i htio sam ali je tada bio neki problem sa registracijom i onda sam uzeo alld i tako je i ostalo..srecom, evo proradio je ali kad mi isteknu jos 3 mjeseca preci cu na RD,U ovakvim slucajevima je najpopularniji servis uvek i najbolji po prirodi stvari. Da je real debrid non stop problematican, pa i da razmislis, ovako - ne vidim nijednu prednost all debrid-a...
Mislim da zvanična verzija iz repoa ne radi, moraš betu neku da staviš, imaš je po repovima, mislim da ima i kod mene, naravno pod uslovom da si lepo uneo sve api ključeve...
I da, lepo ti rekao čovek, stavi libreelec...
Mislim da zvanična verzija iz repoa ne radi, moraš betu neku da staviš, imaš je po repovima, mislim da ima i kod mene, naravno pod uslovom da si lepo uneo sve api ključeve...
I da, lepo ti rekao čovek, stavi libreelec...
Ne razumeš, ti nemaš pojma da je to na Linuxu, nema sistema, butuje se direktno kodi, ne postoji ništa sem njega, nemaš drajvera i koje čega... Pa ako ti samo on treba definitivno bolja varijanta...Sve to stoji samo uvek sam imao problema sa drajverima, ni sve widows drajvere nisam instalirao odmah vec sam ih trazio na drugoj strani i rucno instalirao.
To je bas zanimljivo kada se radi u Linuksu...![]()
Ne radi trenutno, nisam imao vremena da se pozabavim da vidim šta može da se uradi...Pomoć ljudi, od juče mi ni jedan kanal na BauBau Vavo ne radi, na Tesla tv-u.
Radilo je sve mesec i više kako sam instalirao Kodi.
Šta treba da uradim,može vaša pomoć ili savet.Hvala unapred.
Hmm, nisam siguran za način, i da li je neko probao, faktički bi morao imidž od libreelec da prepises preko virtuelnog hdd-a, tako nešto da bi se on butovao... Ali koja je namena, da ne kažem svrha?DA li moze da se instalira LibreELEC na neku virtualnu masinu
Ne može tu nista da se dodaje, te kanale obezbeđuje nemački servis vavoo, koji je isti na rokkr, watched, dezor i sličnim aplikacijama...Može li da se doda NovaS na Baubau![]()
Radi, poslednje verzije elementuma i bursta, nisam nista upisivao u domain alias.Da li vam radi pretraga rutrackera u elementumu? Do juče radilo, sad izbacuje time out. Obrisao keš, elementum i burst apdejtovani na poslednju verziju, ukucao ponovo username/password, ne vredi.
Here is a short summary of the new features and the download for the current Beta 5:
The Android API can be activated in Settings -> Data Source.
The coloring of paid content can also be activated there. This doesn't work 100% with Freevee and live content.
By default, a small database is created where season/series information and covers (later also from TMDB/TVDB) are stored. Since this happens in the background, the information is only displayed the second time a page is accessed.
If you don't need this function, you can deactivate it in the settings.
You can also set there whether the information should be loaded for all relays so that they appear immediately in the relay overview.
A new addition is the function to deactivate/activate Widevine L1 support, so playback on L3 devices should be possible again. This can be set under Settings -> Playback. Default is disabled.
Important notes about the Android API:
If it has not already been activated in Settings -> Connection -> Register device for 4K, it must be activated and logged in to the addon again in order to receive the required token to use the API.
The export function has been added and playback for live events has been fixed for the Android API.
This should now be the last beta.
What is unfortunately no longer fixed is the profile change. I simply can't record the app's traffic. I've already tried various tools. But unfortunately everything was unsuccessful.
The beta also includes a solver for the simple captchas, so the web API should also be usable again (until Amazon probably changes the captchas). It is only available as an extra module for Kodi 19 and higher and is already available in the repo. However, the module must be installed before the video addon, otherwise an error message will appear. If the captcha is not recognized or Kodi 18 is used, it must be solved manually.
Jel radi nekom addon za prevode na Amazonu? Ja sam isprobao sve ove nove beta verzije i na nijednoj neće da učita prevod...Amazon dodatak za KODI nova beta v5 verzija!
Downloads:
Captcha Solver: script.module.amazoncaptcha-0.5.11+matrix.1.zip
Kodi 18: plugin.video.amazon-test-0.9.9~beta5+leia.zip
Kodi v19/20/21: plugin.video.amazon-test-0.9.9~beta5+matrix.1.zip
Jel radi nekom addon za prevode na Amazonu? Ja sam isprobao sve ove nove beta verzije i na nijednoj neće da učita prevod...
Radi, već odavnoNe radi učitavanje prevoda već odavno.
Može kratko objašnjenje kako radi, pišemo o Amozon VOD dodatku i tilovima iz njega?Radi, već odavno
Titl može da se učita spoljašnje memorije, a može i da se skida sa dodacima.
Dolby Vision negde pušta, negde ne - sve u zavisnosti od serije/filma...
4K pušta OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari