Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Stari Vipov Zte modem + @shamanNS =resen problem sa RD na SN netu.

Napravio sam nalog na alldebrid u ali nikako da izvrsim autorizaciju kodi umbrella.Problem je sto mi ne daje pin koji bi trebao da unesem da bi ih povezao ?

Isti problem, ali sam isključio u podešanjima shield-u IPV6 tako da je sada ok.
Koji ti je verzija androida na shield-u? Nisam mogao da nadjem nikakvu opciju iskljucivanja ipv6 na mi box s (android 9).

Napravio sam nalog na alldebrid u ali nikako da izvrsim autorizaciju kodi umbrella.Problem je sto mi ne daje pin koji bi trebao da unesem da bi ih povezao ?
Jesi li odradio autorizaciju? Za pocetak u podesavanjima Umbrelle u Shortcuts obrisi cache ( clear all cache), restartuj kodi i pokusaj ponovo. Ako nece obrisi i cache celog Kodi-ja. Ja sam bez problema povezao all debrid u FEN i Umbrelli.

Mi box na zalost nema tu mogucnost. Ni mi box ni Mi stik.

Uzeo si sad all debrid ili to kažeš za neko ranije vreme?
Ne uzeo sam 7 dana free sada. Zadovoljan sam radi dobro tako da cu nastaviti sve dok nestanu problemi sa real debridom. Kod all debrida mi se svidja sto se pretplata automatski obnavlja svakog meseca (3e). Nalog se poveze na platnu karticu. Sto se tice linkova slicni su kao kod real debrida. Tako da tu all debrid ne zaostaje uopste. Sam sam kriv, iako sam procitao na redditu da pojedini ljudi imaju problem sa real debridom pozurio sam i uplatio 6 meseci + fidelity points.

Pošto smo ustanovili da all debrid normalno radi na SN netu kada je aktivan ipv6,zaključak koji se nameće je da je problem kod real debrida.Pa možda da im pišemo?

Na mts kartici neće da stigne sms pa sam uplatio 30 dana,govorim za all debrid.Sve radi bez problema i sa ipv6,kolege su pisale ali da potvrdim :)

Pa sad da je problem do RD ne bi radio Stremio. Problem je na relaciji Kodi-RD.

Možda Stremio ne koristi (& ne podržava?) IPv6 protokol za pristup RD serverima.

Jel neko pregledao Kodi log sa uključenim debug logging & sa uključenim logovanje za curl?

Fen - Tools - Settings - Cocoscraper - Clean settings file. Meni je nakon ovoga proradilo sve.

Fen - Tools - Settings - Cocoscraper - Clean settings file. Meni je nakon ovoga proradilo sve.
Vec sam sve to pokusavao. Nije dalo rezultata kod mene. Ali mogu da potvrdim, pre dva sata sam pustio RD stream iz prve. Tako da bar za sada Real Debrid ponovo radi na ipv6.

Pozdav. Moze li mi neko reci ima li neki addon da rade Arene Premium i Sport klub kanali, hvala

BauBau Vavoo addon

Uz njega, samo u mom repu imate nadogradnjen 3.0 daddylive addon, nova verzija, sredio sam da ispravno učitava kategorije, ispisuje odakle je source i takodje za sve strimove rade multilinkovi ukoliko ih ima...
Ima sport, live TV, i naši sportski kanali...
Naravno, ja ne obezbeđujem linkove niti utičem na rad istih ;)

Probao sam na dva naloga alldebrid i koristio sam na dva uređaja mi box s i na nekom kinezu.Izvršio sam autorizaciju preko FEN a i Ezre i radilo je neko vreme tj na prvom nalogu 3 dana a na drugom jedan dan.
Sad pokušavam bilo šta da pustim sve mi lepo izlista al kad treba da krene samo izbaci i ništa.
Šta se to dešava da li ima neko predstavu?

Neko napisa da je ogranicenje 25gb za free naloge. Mozda si ih potrosio.

Proradio Amazon dodatak za KODI! :)
Potrebno je instalirati tu skriptu na kraju komentara pa onda 0.9.9 beta2 zip.
Nakon toga ovo iz komentara:

Amazon.png

https://www.kodinerds.net/thread/44211-release-amazon-prime-instant-video/?postID=725403#post725403

Rade titlovi kada se učitaju sa spoljašnje memorije, kada se skida preko titlovi.com ili elementum opensubtitles dodatka ne rade.

Zanimljivo, proradilo i skidanje titlova pomoću dobro poznatih dodataka!

KODI1.png

Samo još kad bi mogla i 4K/UHD slika umesto fullHD i bio bi to kompletan KODI dodatak kao i Disney+ & HBO MAX :D

KODI2.png

EDIT: Posle čačkanja po InputStream Adaptive podešavanjima (stavio Ask quality za Stream selection type) nudi i 4K rezoluciju!

KODI3.png

Tako da eto ga, konačno Amazon sadržaji sa srpskim titlom i u 4K rezoluciji :)

Poslednja izmena:
Fino, još da amazon prime ima i šta da ponudi pa da se iskoristi na pravi način bi bila neka dobra zaokružena priča. U svakom slučaju dobro je sa postoji kome treba.

Fire Stick 4K Max i Real Debrid nema bolje kombinacije!

Ima, samo košta više... 😁 Šalim se, nema greške, prava kombinacija.

ne grijesis nigdje...ne gubi vrijeme..plugin ne radi dobro ni sada...ali ako ipak zelis pokusati ponovo prvo instaliraj originalni adon, pa beta2 pa tek onda beta3 .. ne mozes instalirati samo beta3....baas me zanima kako ce ti raditi..meni na nvidii niti rade titlovi, niti ima dv ni hdr..uopste gledano plugin je idalje smece

Pokušavam da instaliram dodatak od nule i neće. Prvo instaliram onu skriptu, ali kada stavim da se instalira beta 3,izbacuje grešku. Kodi m je najnoviji 20.2, sveze skinut na android telefon. Gde grešim?
Instaliraj prvo verziju koja nije beta, pa onda skripta, restartuj Kodi i onda beta verzije.
Posle toga logovanje i podešavanje dodatka i radiće :)

Poslednja izmena:
Dobar skin samo treba da se zameni tromi tmdbh sa fen i cepaj. Ja sam još uvek na ah2 i fentastic koji je sa stack widgetima odličan za slabije uređaje.

Nazad
Vrh Dno