Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Hvalaaa punooo. Radi savrseno. Sad jos samo da nadjem nesto za prevode 🤣
Instaliras titlovi.com i opensubtitles addon iz samog kodi-a. Prvo moras da napravis naloge na oba sajta i te podatke ukucas kasnije u podesavanja ta dva addona.

nakon update, nova verzija Fen-a mi ponovo rusi kodi...nmg sad da pronadjem ono rjesenje za to, pa ako neko ima pri ruci nije zgoreg da pomogne

Pozdrav!Pošto je ovo 273.stranica foruma verujem da je negde već objašnjeno,ali me zanima najjednostavnije kako da svoj Real Debrid nalog povežem sa Kodi 18.9 (leia)?Koji su addonovi najbolji za serije i filmove a da rade na ovoj verziji kodija i izbacuju RD linkove?Takođe i adonovi za titlove?Hvala unapred!

Ja bih ti za početak predložio da odmah pređeš na matrix...

Pozdrav!Pošto je ovo 273.stranica foruma verujem da je negde već objašnjeno,ali me zanima najjednostavnije kako da svoj Real Debrid nalog povežem sa Kodi 18.9 (leia)?Koji su addonovi najbolji za serije i filmove a da rade na ovoj verziji kodija i izbacuju RD linkove?Takođe i adonovi za titlove?Hvala unapred!
Pogledaj neke addone sa ove liste: https://www.firesticktricks.com/best-kodi-addons.html
Moji favoriti Taz19, Exodus Redux, Seren, Gaia... Proveri ne znam da li ce raditi.
Takodje pod znakom pitanja je i da li ce raditi addon za titlove : https://github.com/tturkalj/service.subtitles.titlovi-com-official
Ili probaj opensubtitles.com addon : https://www.bollyinside.com/articles/how-to-insert-install-subtitles-in-kodi-v18-leia/

Poslednja izmena:
Pitao sam baš za Leiu,da li je moguće?I kako?Zbog nekih addonova koji rade samo na ovoj verziji.
Kapiram, nego se baš pitam sta to ima od addonova da valja a da nema na matrix, sve što vredi se apdejtovalo I bolje radi, a stara verzija je sve manje podržana naročito još kad izadje nexus...

Стигао је и нови елементум - 0.1.87
Па добро, аутор је одмарао годину дана и избацио је сад нове верзије :giggle:

Elementum.png

Ja sam uplatio All Debrid da vidim kakav je. Radi odlično za sada. Probao nekih 10-ak linkova i svi rade kao švajcarski sat. Zvučaće čudno ali najviše mi se dopada jer daje znatno manje linkova nego Real Debrid ali pošto već imam Easynews koji daje pregršt linkova All Debrid mi se čini kao bolja dopuna za Easynews, nešto što će eto koliko toliko biti prisutno a opet znači kada na Easynewsu ne možeš naći neku noviju epizodu neke serije npr.

Ali evo opet problem kao sa Easynewsom. Ja imam protok za download 75 Mbps, a download sa tih servisa ne može da mi pređe preko 4 MB/s. Na Real Debridu ima opcija da kada promenim CDN da stavim Cloudflare i onda ispunjava brzinu moje konekcije i ide download preko 8 MB/s, bilo koja druga opcija i drugi server bilo dal iz Francuske, Holandije ili Nemačke meni ne prelazi 4 MB/s. S obzirom da vidim sad da je to isto i sa All Debridom jasno je da je problem u mojoj konekciji. Pretpostavljam da to ima veze što mi je ruter NAT-ovan? Nisam siguran da li to ima neke veze, ali pretpostavljam da da. Pa me zanima jel mogu ja da uradim nešto po tom pitanju? Da kontaktiram provajdera i da ih pitam za to da skinu ili šta se već sa tim radi? I da li može da se skine taj NAT nekako, ili jednostavno da probam sa drugim provajderom?

Da napomenem da sam na Supernova internetu, a recimo sada za praznike kada sam bio kod brata u Beogradu i probao download sa Easynewsa išao je download preko 10 MB/s. On ima optiku kod Oriona.

Elementum.png

Elementum v0.1.87 izmene:
  • Added basic support for running application as a shared library, that can be used on latest Android devices and Xbox devices
  • Fixed repository.elementum xml declaration to run properly on Kodi 20.
  • Added logPath, profilePath, libraryPath, torrentsPath CLI arguments to override values from Kodi.
  • Added database compression functionality (should compact .db files once in a week).
  • Different fixes from @nonew-star, @burekas7, @matke-84, @vanadium23.

Poslednja izmena:
Kapiram, nego se baš pitam sta to ima od addonova da valja a da nema na matrix, sve što vredi se apdejtovalo I bolje radi, a stara verzija je sve manje podržana naročito još kad izadje nexus...
OK.Probao bih onda sa Kodi 19(matrix).Koji je najbolji addon za gledanje domaćih kanala ,a da radi na ovoj verziji, i koji addon za gledanje serija i filmova(sa kog repozitorijuma)?

Moj savet ti je da se maneš gledanja televizije preko Kodija. Mislim probaj, kako hoćeš, ali to je mlaćenje prazne slame i non stop neka jurnjava da radi.

Što se tiče filmova imaš Elementum. Odličan je za cenu koju traži, tj. besplatan je. :)

Moj savet ti je da se maneš gledanja televizije preko Kodija. Mislim probaj, kako hoćeš, ali to je mlaćenje prazne slame i non stop neka jurnjava da radi.

Što se tiče filmova imaš Elementum. Odličan je za cenu koju traži, tj. besplatan je. :)
Pa recimo Live TV addon za kodi 18.9 radi odlično.A što se tiče elementuma ne izbacuje mi rezultate sa Real Debrida.Tako da mi treba nešto što mogu da gledam i TV i da imam mogućnost strima sa Real Debrida.Konkretno šta da instaliram?

Elementum.png

Elementum v0.1.87 izmene:

Bravo , digao Elementum na 1.87 i u pocetku pocele da se javljaju one greske ali kad sam zaustavio elementum ( usluga ) service i na kraju je i izbrisao iz sistemakih aplikacija sada Elementum sljaka najnormalnije i sa Android 11

Da, radi sada i na android 10/11/12 bez dodatnih servisa i cimanja...
Ako nemaš mnogo dodataka i ne mrzi te odradi čistu kodi 19.5 instalaciju :)

Radi i na v20 RC2, ali ne rade neki drugi dodaci tako da ostajem na v19.5...

v20 ARM V7A (32BIT) APK: https://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/Nexus/

Poslednja izmena:
Vec stavio 19.5 ( za 20 cu sacekam stable verziju a ovde cu citam od vas iskusnijih kakva je 😄😉😁🤣🤣🤣) a i da dobije @miler odgovor sa RD sam stavio FEN i UMBRELLA Addone ( drugi hvale Seren , Taz19 , Kingpin) i tu je jos samo Elementum da se ima jer je malo pored Real Debrida zaboravljen 😉😄😁

Poslednja izmena:
Vec stavio 19.5 ( za 20 cu sacekam stable verziju a ovde cu citam od vas iskusnijih kakva je 😄😉😁🤣🤣🤣) a i da dobije @miler odgovor sa RD sam stavio FEN i UMBRELLA Addone ( drugi hvale Seren , Taz19 , Kingpin) i tu je jos samo Elementum da se ima jer je malo pored Real Debrida zaboravljen 😉😄😁
Hvala na odgovoru.Ali mi još uvek niko nije odgovorio ima li nekog addona za gledanje domaćih kanala (ARENA pre svega)koji RADI na najnovijoj verziji kodija?Pošto LiveTv addon radi samo na 18.9.

Evo probacu ja da ti odgovorim , iako sam relativno nov na Benchmark forumu ali barem sto se tice Kodi teme vrlo brzo sam ukapirao da gledanje domacih kanala nije najsrecniji izbor i ako se ima neko resenje kratkog je daha i kad je najpotrebnije tada najcesce i izda i ovde od ljudi koji su spremni da prenesu i podele svoje iskustvo niko ti nece predloziti neki addon za to
Ako vec insistiras onda se prebaci na temu KODI buildovi i tu se vec nasiroko pise i o tome

Za sad na RC2 radi(umbrella, Fen, Seren, Elementum) sve što ja koristim osim AH2 skin koji još nisam probao jer sam čitao da puca. I to radi brže nego na Matrixu.

Ја сам пробао (чисто да видим како ради) чисту инсталацију v20 RC2 на лап-топу. Из неког разлога, umbrella се није хтела инсталирати, тј. само је било могуће инсталирати COCO scraper. Видео адоне није приказивало када се иде на инсталацију из зипа. Ставио 19.5 и све протекло у најбољем реду. Сад бих могао да га "прегазим" са RC2. Колико видим већ има и v21 Nightly Development Build.

LiveTV Serbia.Tako se zove.
Aha taj, da on ne radi na matrixu, ali koliko se sećam on nikad nije radio nesto spektakularno, više ne radi nego što radi, I linkovi ka strimovima su mu nepouzdani...
Zaista nije razlog za ne prelazak na noviju verziju...

Aha taj, da on ne radi na matrixu, ali koliko se sećam on nikad nije radio nesto spektakularno, više ne radi nego što radi, I linkovi ka strimovima su mu nepouzdani...
Zaista nije razlog za ne prelazak na noviju verziju...
Moje iskustvo je drugačije.Doduše nije da nešto često gledam ,ali Arene su radile,ima više izvora,HRT super radi, gledao Mundijal (jer je kod nas HRT bio skremblovan zbog prava RTS).

Nazad
Vrh Dno